Polojasno
16°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Na návšteve u Bibiany Ondrejkovej (40). Čaká ju prerábka
Zdielať na

Na návšteve u Bibiany Ondrejkovej (40). Čaká ju prerábka

Magazín Top Star navštívil príbytok ďalšej známej slovenskej osobnosti. Vyzujte si topánky! Ideme na návštevu k Bibiane Ondrejkovej. Dom je pred prerábkou a po nej, bude Biba leňošiť. Chce totiž výrazne spomaliť životné tempo...

Predprerábkový stav! Tak by sa dalo opísať vnútro nádherného 6-izbového domu herečky a moderátorky Bibiany Ondrejkovej. Po ôsmich rokoch sa totiž s manželom Števkom rozhodli, že si ho vynovia! "Nevyzúvaj sa! U nás sa nevyzúva! U nás sa teraz nevyzúva, u nás sa teraz pracuje – brigáduje, takže, ak ste prišli na brigádu, tak ste srdečne vítaní," privítala štáb magazínu herečka Bibiana Ondrejková.

Chce väčšiu kuchyňu

Podľa slov Bibiany, ak by niečo mohla zmeniť, chcela by väčšiu kuchyňu. Aby mohla celá rodina pekne stolovať. A jej želanie sa aj splní. Ukázala nám otiž nákres toho, ako bude obývačka a kuchyňa vyzerať po prerábke. Takmer všetko sa zmení, na mieste ostane len obľúbený klavír. "To bola moja podmienka," hovorí Bibiana.

Zo žiarivej žltooranžovej obývačky nezmizne ani tento obraz. Biba ho dostala k nedávnym 40-tym narodeninám. A svoje čestné miesto si obhájil aj tento portrét. "To maľovala moja dcérka Grétka, ktorá nedávno oslávila šesť rokov. A dostala som to ku dňu matiek," hovorí Biba.

Chce spomaliť tempo

Prerábanie domu je poriadna fuška. A nie je vylúčené, že Bibiana sa bude v lete vyvaľovať na svojej záhrade. Chce totiž trošku zvolniť tempo."Dala som si predsavzatie, ako zrelá štyridsiatnička, že zásadným spoôsobom spomalím tempo a tým pádom si budem užívať oveľa viac leňošenia a stretávania sa s kamarátmi... Nedávno som stretla takú jednu krásnu, starú, osamelú babičku a ona sa ma tak chytili a povedala mi, vážte si mladosť," tvrdí Bibana. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

SITA/TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie