Zatiahnuté
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Moderátorka Hanka Gallová (30) sa zasnúbila v Paríži
Zdielať na

Moderátorka Hanka Gallová (30) sa zasnúbila v Paríži

A v Jojke bude svadba! Moderátorka Novín o 17-tej Hanka Gallová dostala nádherný zásnubný prsteň od svojho priateľa a zároveň kolegu z redakcie večerných Novín Adama Zavřela. A to nie je všetko! Adam mal pre Hanku ešte jedno veľké prekvapenie. O čo presne išlo vám, ale už povedia oni dvaja.

Zásnuby na moste lásky

Pred takmer piatimi rokmi si dali prvú pusu a nedávno sa zasnúbili. Moderátorka Hanka Gallová sa už niekoľko dní pýši snubným prsteňom od svojho nastávajúceho a zároveň kolegu v práci Adama Zavřela.

Zasnúbili sa v romantickom Paríži na moste lásky. Naň pripevnili aj zámoček so svojimi menami. Prsteň, s ktorým si Adam kľakol pred Hanku, však nebol ten pravý. S tým sa ešte trápili v zlatnictve, keď si dvojica sadala do lietadla. Ten náhradný bol ako z rozprávky.

Televízna dvojica si zásnuby nenaplánovala spoločne. Adam pre svoju vyvolenú pripravil prekvapenie, celý čas jej tvrdil, že k narodeninám. "Hanka mala celý čas previazané oči. Že ideme do Paríža sa dozvedela až v odletovej hale," potvrdil Adam.

Adam mal aj "komplicov"

Čerstvo zasnúbená Hanka sa s radostnou udalosťou chcela pochváliť svojim najbližším. Ti však o všetkom vedeli. Adamovi v dokonalom pláne pomáhali a Hanku v dobrom klamali.

Hanka Adamovi už jedno áno povedala. Lásku mu chce sľúbiť aj pred oltárom a možno už čoskoro. "Chceli by sme, aby bolo teplo. Keďže už plánujeme aj rodinku, tak zase by sme to nechceli veľmi odkladať - byť dlho zasnúbení a nevziať sa," doplnila Hanka.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Hana_Gallová_Adam Zavřel_zásnuby_koláž_dokopy

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie