Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Moderátorka Hana Gallová má nové oči!
Zdielať na

Moderátorka Hana Gallová má nové oči!

Strach! Preň nepodstúpila operáciu očí moderátorka Hanka Gallová už skôr. Komplikácie so zrakom, ktorý ju trápi už od ôsmich rokov, sa ale stupňovali. Pod laser si nakoniec predsa len ľahla.

Hanka Gallová sa na vysielaní Novín o 17 objavila neštandartne v okuliaroch. Žiadna zmena imidžu či módny výstrelok. Moderátorka má už od detstva problémy so zrakom, ktoré sa v poslednom období zhoršili. Podstúpila preto operáciu, ktorú sme absolvovali s ňou.

Trvalo to len štvťhodinku

15 minút a bolo po všetkom. Toľko totiž trval zákrok, ktorý prebehol bez komplikácií. Bezprostredne po operácii už sympatická blondínka videla oveľa lepšie ako predtým a to bez šošoviek či okuliarov. Úplne fit by ale mali byť jej oči až o niekoľko hodín.

S výsledkom je spokojná

Kým Hanka štvrť hodinku sledovala farebné svetielka, tím odborníkov pracoval na odstránení dioprie. Hanka si pochvaľovala aj komunikáciu s lekárom počas operácie, presne totiž vedela, čo sa v danom momente s jej očami deje.

Domov by to zvládla aj po vlastných, prišiel si však po ňu otec a potom jej kroky smerovali do spálne. Oči si totiž potrebovali oddýchnuť, aby bol prvý nový pohľad 100 percentný aj keď tento stojí vraj tiež za to.

Hana Gallová - nové oči

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie