Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
DOMÁCE VIDEO: Modelka Kate Upton (19) v bikinách...
Zdielať na

DOMÁCE VIDEO: Modelka Kate Upton (19) v bikinách...

To video je také horúce, že ho niektorí administrátori odstraňujú z webovej stránky youtube.com, kde sa začalo šíriť rýchlosťou blesku! Dnes ráno atakovalo hranicu jeden aj pol milióna videní.

Vyziabnutá veru nie je...

Modelka Kate Upton je skrátka v kurze a očividne sa riadi heslom, že železo treba kuť, kým je horúce... 19-ročná kráska prerazila vo svete modelingu vďaka svojim ladným a kyprým krivkám. Je totiž pravým opakom niektorých svojich vychudnutých kolegýň.

Celý svet sa o tom mohol presvedčiť, keď sa objavila v plavkách na titulnej stránke prestížneho športového magazínu Sports Illustrated. Teraz opäť prijala pozvanie na fotografovanie v bikinách, keď sa postavila pred objektív Terryho Richardsona. A práve toto fotenie zachytila aj kamera.

Všetko, čo ľudia potrebujú...

Kate ukázala, že na ceste za slávou treba nekompromisne využiť všetky silné zbrane. A jej postava, ktorá sa v bikinách vlní v hip-hopových rytmoch pesničky Cat Daddy od skupiny The Rej3ctz, takou zbraňou rozhodne je. Jej rozvlnené horné partie nemôžu nechať pokojným žiadneho heterosexuálneho muža. "To je ono! To je všetko, čo ľudia potrebujú," komentoval nadšene jej tanečné kreácie fotograf.

Takže, páni - ale samozrejme, aj dámy - tak si to teraz pozrite!

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

sita/youtube

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie