Jasno
16°
Bratislava
Hanychová (26) a Barkolová (34) v plavkách! Lyžiarom vyrážali dych
Zdielať na

Hanychová (26) a Barkolová (34) v plavkách! Lyžiarom vyrážali dych

Pohľad na krásne ženy v bikinách poteší každého muža. Milí páni, takýto zázrak sa stal minulý týždeň na jednom lyžiarskom svahu v Nízkych Tatrách. A keby len to, sporo odeté tam takto šantili celebrity. Agáta Hanychová a Erika Barkolová takmer nahé lyžiarom vyrážali dych! A jeden z nich to dokonca nezvládol.

Erika Barkolová, ale aj  extravagantná Agáta Hanychova, si zvolili na lyžiarsky svah naozaj originálny odev. Vrchnú časť ich tela zahaľovali iba plavky!

Počasie vyzliekalo...

Počasie v Nízkych Tatrách bolo nádherné a obe dievčatá tak na svahu neukazovali len športové schopnosti, ale aj svoje fyzické prednosti. Slniečko, ktoré nejedného z lyžiarov prinútilo zhodiť zo seba zimné páperové vetrovky ich zohrialo natoľko, že by si pokojne vyzliekli aj otepľovačky. Zima im pri jazdení na svahu v bikinach rozhodne nebola. "Nie, vôbec! Ja som si zvykla. Ja tu proste zásadne nechodím oblečená, " tvrdila Agáta Hanychová.

Brucho skrývala šatkou

Napriek tomu, že sme Agátu už neraz videli bez šiat, či naozaj vyzývavo oblečenú, tentoraz mala predsa len problém. Čo skrývala pod šatkou, hore na svahu pred objektívmi novinárov a inými zvedavcami, sme sa opýtali pred snowboardovým predstavením priamo jej. "Keď som si obúvala lyžu, tak som si uvedomila, že to brucho po pôrode nevyzerá v sede dobre. Preto som si ho zakryla šatkou. Dolu svahom som išla v plavkách a šatku som mala na ´zadku´, keby som spadla... Zajtra totiž fotím a nemôžem mať odraté ruky."

Chlapi sa nevedeli vynadívať...

Na svahu sa stala pútačom pozornosti nielen pánov.  Väčšina ľudí totiž bežne nelyžuje v bikinách. Modelka obavy z prípadného odhalenia jej nedostatkov nemala. "Veď celulitídu nemám a som dokonalá, takže nie, "odvetila Agáta Hanychová sebavedome.

So svojim telom je spokojná. O jeho dokonalosti počúva rada. "Najčastejšie mi ho chváli môj priateľ a moja maminka. Keď som mala tri roky a maminka sa podpisovala fanúšikom tak som si povedala, že taká slávna budem raz aj ja. A som rada, že sa mi to podarilo."

Šokovať chce aj na kúpalisku

Kedže dcéra herečky Veroniky Žilkovej  rada šokuje, aj na letné mesiace má už teraz pripravený program pre návštevníkov kúpalísk. "Ked pôjdem na kúpalisko, tak prídem v oteplovačkách a so snowboardom. Nech všetci čumia!"

Barkolovú chytil násilník za prsník

O záujem mužov nemala núdzu ani Erika Barkolová. Fanúšikovia z nej nevedeli spustiť oči. Jeden dokonca svoje slizké chúťky neovládol a priamo pred našou kamerou ju chytil za prsník. "Neviem kto to bol, ale nepáčil sa mi," s humorom ohodnotila drzé správanie jedného z chlapov Erika.

Po tejto skúsenosti si však radšej nechala otepľovačky na sebe. "Nebude sa nám tu predvádzať nejaká Češka, veď aj my Slovenky sme poriadne baby, ktoré sa môžu ukazovať," neodpustila si štipľavú poznámku na adresu Hanychovej Erika Barkolová.





Barkolová v plavkách vyrážala lyžiarom dych

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie