Zatiahnuté
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Barkolová a Pavolová idú schudnúť do Egypta
Zdielať na
TopStar

Barkolová a Pavolová idú schudnúť do Egypta

Moderátorka Črepín s hviezdičkou Erika Barkolová a moderátorka Črepín plus Stanka Pavolová dnes odcestovali do Egypta, aby čoskoro dráždili mužov lepšími "kostrami.". <b>VIDEO: Erika a Stanka spolu s trénerom pred odletom na letisku</b>

Moderátorka Črepín s hviezdičkou Erika Barkolová a moderátorka Črepín plus Stanka Pavolová a ich poriadne nabalená batožina dnes vyrazili do slnečného Egypta. Aj keď sa Stanka balila v tú najposlednejšiu chvíľu,  stihla na letisko prísť načas.

Dievčatá nečaká v Egypte len užívanie si, ale aj veľa tvrdej práce na svojom tele. V rámci súťaže o chudnutí, ktorú TV JOJ vysiela už niekoľko týždňov, sa moderátorky pustia do ďalšieho boja za čo najideálnejšiu postavu.

Dvanásť dní pod dohľadom trénera Janyho Landla potrápia svoje tuky a svaly tak, aby sa vrátili s čo najlepším výsledkom. Spoločnosť im bude robiť aj kameraman TV JOJ, ktorý zachytí všetky zaujímavé okamihy z ich pobytu a tie sa, samozrejme, potom ocitnú na obrazovkách TV JOJ.

Erika a Stanka si ako správne ženy nabalili okrem najnevyhnutnejších vecí aj množstvom "ženských skrášľovacích pomôcok" a v ich batožine nechýbali ani športové potreby či lieky. "Ja som si kvôli tejto ceste chcela kúpiť plavky, no nakoniec mám až troje. Budem si ich tam musieť obliekať," prezradila Erika.

So sebou si pribalili aj najväčšiu, najťažšiu a nesporne najdôležitejšiu batožinu, a to svojich priateľov, ktorí ich budú povzbudzovať v každodennom trápení pri cvičení. Zároveň ich budú strážiť, aby nepokukovali po krásne opálených Egypťanoch.

Tréner Jany im dá v Egypte dobre zabrať. Má pre nich pripravený program, ktorý ich telu padne na veľký úžitok. Už na letisku sľuboval, že bude prísne striehnuť nielen na cvičenie, ale aj na ich stravovanie. "Ak si myslia, že tam idú oddychovať, tak sa veľmi mýlia. Budú tam obe tvrdo makať," povedal ich prísny tréner.

Televízia JOJ pripraví z ich pobytu v Egypte niekoľko reportáží v relácií Črepiny plus, ktoré snáď navnadia na chudnutie aj divákov. Držme teda Erika a Stanke palce, aby ich návrat sprevádzal pocit, že tam urobili pre svoje telo a zdravie maximum, čo mohli.

Zdielať na

Najčítanejšie