Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Prichádza Zlo! Prvý slovenský horor je na svete...
Zdielať na

Prichádza Zlo! Prvý slovenský horor je na svete...

Buď ich milujete, alebo nenávidíte. No pokiaľ aj samotní herci priznávajú, že sa báli občas na scéne a napokon aj v kine pri pozeraní filmu, ktorí sami nakrúcali, to je už čo povedať. Prvý slovenský film je na svete a pokiaľ vás vzrušuje prežívanie filmu v štýle Blair Witch, máte sa na čo tešiť.

Roztrasená kamera, zvedavé postavy a uzavretý dom, v ktorom sa má stelesniť zlo. To je celkom dobrý základ na chvíle strachu, čo poviete. "Traja filmári kamaráti majú stránku, kde uverejňujú videá plné záhad a paranormálnych javov. Jedného dňa dostanú telefonát od istého človeka, ktorý chce nakrútiť svoju spoveď a prichádzajú do domu, v ktorom je stelesnené zlo," popísal v skratke dej filmu jeden z jeho tvorcov a hercov Kamil Kollárik.

"Máme tam všeličo, ten priestor je úplne geniálny, ten dom, čo sme našli, je špica," pochvaľuje si aj Andrej Dúbravský, ďalší z hercov a tvorcov hororu. Režisérom filmu je Peter Bebjak, nuž a neodlučiteľnou postavou domu je aj Rišo Felix, ktorého si chalani veľmi pochvaľovali. Napokon, viac o filme, ktorý má za sebou úspešnú premiéru a štart od 12. apríla v našich kinách, nám prezradili v štúdiu Novín o 12-tej....

Zlo,SR,2012
Námet a scenár: Peter Gašparík, Peter Bebjak, Andrej Dúbravský
Réžia: Peter Bebjak
Kamera: Erik Eržin
Strih: Marek Kráľovský
Hudba: Martin Hasák
Zvuk: Peter Surový
Hrajú: Andrej Dúbravský, Kamil Kollárik, Tom Sotak, Richard Felix, Anton Šulík, Magdaléna Čaprdová a ďalší
Slávnostná premiéra 10. apríla, distribučná 12.apríla 2012

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie