Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Ashton Kutcher (34) si zahrá zosnulého Steva Jobsa (†56)
Zdielať na

Ashton Kutcher (34) si zahrá zosnulého Steva Jobsa (†56)

Nedávno zosnulý technologický mág, Steve Jobs, už nebude hrdinom, ktorého príbeh si môžete vychutnávať len z knižiek. Jeho život sa rozhodli zvečniť aj na filmovom plátne!

Americký herec Ashton Kutcher si zahrá hlavnú úlohu v pripravovanom nezávislom životopisnom filme o zakladateľovi firmy Apple Stevovi Jobsovi.

Vo filme s názvom Jobs  sa 34-ročný bývalý priateľ herečky Demi Moore predstaví vo všetkých Jobsových podobách a životných premenách - od hipisáka, ktorý bral LSD, cez šialeného vegetariána, až po neurotického šéfa a vizionára.

Natáčanie filmu by sa malo začať v máji v réžii Joshuu Michaela Sterna. Ten verí, že Kutcherovi sa podarí svetu predstaviť  počítačového mága, ktorému by mali byť nadšenci technických noviniek za jeho nápady vďační.

Osobnosť roka 2011

Počítačový génius, technologický guru. Aj takýmito prívlastkami svet častoval Steva Jobsa (†56), muža v roláku a džínsoch. Zomrel v októbr a stal sa osobnosťou roka 2011.

Jobsovi diagnostikovali rakovinu pankreasu ešte v roku 2003. Následne na to absolvoval transplantáciu pečene, aby sa zabránilo šíreniu choroby. S tou bojoval aj nasledujúce roky, no nikdy sa nevzdával.

Súvisiace články

Najčítanejšie