Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Bruce Willis opäť otcom! Na štvrtý pokus, štvrtá dcéra
Zdielať na

Bruce Willis opäť otcom! Na štvrtý pokus, štvrtá dcéra

Zachraňuje svet ako na bežiacom páse, v každom filme celý krvavý vyhrá nad všetkými zločincami. Ale mužského potomka zatiaľ ešte nemá. Aj jeho štvrté dieťa je dcérka!

Americký herec Bruce Willis má štvrtú dcéru, ktorú mu porodila jeho manželka Emma Hemming v nedeľu v Los Angeles. Dievčatko, ktoré po narodení vážilo približne 4,1 kilogramu, dostalo meno Mabel Ray Willis. Čerství rodičia sú podľa ich zástupcu z nového člena rodiny nadšení. "Matka aj dieťatko sú zdravé a majú sa skvelo," povedal zástupca známeho páru. Mabel Ray je prvým spoločným dieťaťom Willisa a Hemming, ktorí sa zobrali pred tromi rokmi.

Päťdesiatsedemročný Willis má už tri dcéry Rumer, Scout a Tallulah s exmanželkou Demi Moore. Pre 33-ročnú modelku a návrhárku maltského pôvodu Emmu Hemming je Mabel Ray prvým dieťaťom. Bruce Willis je známy najmä zo série akčných filmov Smrtonosná pasca, ktorej najnovšia - už piata - časť, s názvom A Good Day To Die Hard by sa mala na plátna kín dostať v roku 2013. Okrem toho sa objaví v pokračovaní úspešného akčného filmu The Expendables (2010), ktorého svetová premiéra je ohlásená na august 2012. Známy je aj z filmov Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994), Dvanásť opíc (1995), Armageddon (1998), Šiesty zmysel (1999), Môj sused zabijak (2000), Sin City - mesto hriechu (2005) alebo RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční (2010).

Súvisiace články

Najčítanejšie