Polojasno
21°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Milka (35). Kaderníčka so zlatom v hrdle
Zdielať na

Milka (35). Kaderníčka so zlatom v hrdle

Toto je nová spievajúca kaderníčka Milka. Dlhé roky ukrývala pred verejnosťou tajomstvo! Táto dáma sa ho rozhodla odkryť a zrejme si tak radikálne zmeniť život.

35-ročná kaderníčka z bratislavskej Dúbravky, ktorá má talent nielen na robenie melírov, či perfektných strihov, ale aj na spievanie. Kaderníčku robí z jednoduchého dôvodu. "Neviem. Lebo ma táto robota baví a druhá vec je, že nestačí iba hlas, ale treba mať aj tím ľudí. Hlavne manažéra, producenta," hovorí Milka. 

Spev pre rodinu a kamarátov

Spievajúca kaderníčka zatiaľ nemá ani producenta manažéra. Spieva iba rodine a a kamarátom. Milka spieva už odmalička. A odmalička aj sníva sen stať sa profesionálnou speváčkou. "Celin Dion je môj veľký vzor," uviedla Milka.

Nahrala sedem pesničiek

Milke sa zatiaľ podarilo nahrať sedem pesničiek. Len tak pre potešenie a pre pocit, že konečne zažije atmosféru v skutočnom nahrávacom štúdiu, kde vznikajú hity. Ale občas niečo zanôti aj svojich zákazníčkam. Sympatická kaderníčka je odhodlaná vstúpiť do sveta šoubiznisu! I keď priznáva menšie obavy. "V prvom rade prekonať trému, keď vyjdem pred ľudí, aby nezlyhalo všetko vrátane hlasu," dodala kaderníčka so zlatom v hrdle.

TV JOJ/ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie