Zatiahnuté
10°
Bratislava
Koloman
13.10.2024
Mladý Schumacher s drsným odkazom matke: Daj nám už pokoj a nechaj nás žiť!
Zdielať na

Mladý Schumacher s drsným odkazom matke: Daj nám už pokoj a nechaj nás žiť!

Zdroj: instagram/DS

Pre Coru Schumacher (47), bývalú manželku Ralfa Schumachera (49), brata Michaela Schumachera (55), bol vraj šok, keď sa nedávno priznal, že je gay a predstavil svojho partnera Étienna Bousqueta-Cassagneho (34). Posťažovala sa na sociálnej sieti, na čo jej syn David Schumacher (22) dal jasne najavo, že je na strane otca.

​Keď sa pred takmer desiatimi rokmi rozvádzali rodičia Davida Schumachera, Cora a Ralf Schumacherovci, bol z toho v riadnom strese. Spôsobila to najmä, podľa jeho slov, psychicky labilná matka. "Mama sa mi vyhrážala, že ak s ňou nebudem žiť, zničí môj životný sen byť pretekárskym jazdcom, pretože v rámci opatrovníctva oboch rodičov by už nepodpísala potrebné dokumenty," vysvetlil David, ktorý mal vždy bližšie k otcovi ako vzoru v jeho túžbe stať sa automobilovým pretekárom. Spolu s bratrancom Mickom, synom Michaela Schumachera, začínali pretekať s motokárami. Obaja v súčasnosti jazdia za známe pretekárske stajne.

Ralf, možno aj kvôli synovi, sa po skončení pretekania venoval jeden čas mentorovaniu mladých jazdcov, teraz pracuje ako spolukomentátor pre športovú stanicu. V júli sa verejne priznal k vzťahu s mužom, mladým Étiennom Bousquet-Cassagneom. To vyvolalo búrku emócií u jeho exmanželky Cory, obviňuje ho verejne z "využívaná" a že s ním "premárnila svoje najlepšie roky". Na to sa už ich syn David neudržal a vyjadril sa k matke na Instagrame. "Za normálnych okolností by som nechcel hovoriť o rodinných záležitostiach na verejnosti, pretože o týchto témach nemá zmysel hovoriť online," uviedol vo svojom medzitým už vymazanom vyhlásení.

Otec a syn sú nerozlučná dvojka:

"Nanešťastie sa zdá, že moja matka sa na to pozerá inak. Teraz je čas s tým skoncovať, chcem len žiť svoj život v pokoji a dosiahnuť svoje ciele bez toho, aby sa ma pýtali na všetky veci, z ktorých mňa a môjho otca obviňuje," napísal jasne mladý David. Nie je vraj pravdivé jej obviňovanie, že o nej otec pred ním zle hovoril: "Môj otec vždy robil všetko pre to, aby som mal s mamou dobrý vzťah. Celé roky ma opakovane presviedčal, aby som jej dal ďalšiu šancu." Na záver matke odkázal to, čo by asi nikto od syna počuť nechcel: "Prosím, nechaj nás na pokoji a nechaj nás žiť svoj život – necháme na pokoji aj teba! Toto je prvý a poslednýkrát, čo budem verejne hovoriť o tejto súkromnej téme!" Matka mu na to ale mala poslať list od právnika, a tak tento smutný príbeh pokračuje.

David má s otcom veľmi pekný vzťah:

Cora naposledy spomenula syna na Instagrame ešte pred dvomi rokmi:

Najčítanejšie