Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Bude mať Bagárovej dcéra súrodenca? Jej otec to povedal jasne!
Zdielať na

Bude mať Bagárovej dcéra súrodenca? Jej otec to povedal jasne!

Archívna reportáž

Zdá sa, že aj u profesionálneho zápasníka Makhmuda Muradova (34) nastal už konečne čas, keď začal vážne pomýšľať na usadenie sa a založenie rodiny. Zdá sa, že na to našiel aj tú pravú ženu, športovo založenú Sabinu Karáskovú (23). Jeho predošlá partnerka a matka ich dcérky Rumii (3), speváčka Monika Bagárová (30), sa pritom nedočkala ani len snubného prstienka. Ich vzťah na diaľku veľmi nefungoval. Muradov zápasil za UFC a bol viac v rodnom Uzbekistane, ako v Česku. V UFC ale nedávno skončil.

​Keď krátko po začiatku tohto roka podpísal Makhmud Muradov zmluvu s UFC na štyri zápasy, netušil, že po dvoch mesiacoch dostane vyhadzov. "Nechcel som tam skončiť tak skoro, ale osud je osud. Nie som sklamaný, ale asi trošku smutný," napísal na sociálnu sieť hneď po pristátí v Istanbule, keď si prečítal správu od UFC s poďakovaním, no bez uvedenia dôvodu. Táto správa ale potešila promótera Oktagonu Ondřeja Novotného, ktorý potrebuje novú hviezdu za Karlosa Vémolu, ktorý mal po zápase s Attilom Véghom ukončiť svoju profesionálnu kariéru.

Muradov už zmluvu s Oktagonom podpísal, čo iste privítala aj jeho priateľka Sabina Karásková. Podľa jeho slov vie ako športovkyňa chápať jeho povinnosti voči zmluvnému partnerovi, ktoré sú spojené aj s častým cestovaním. Teraz sa to však po jeho opustení UFC zlepšilo, väčšinu času trávi v Česku. Teší ho aj to, že sa môže častejšie stretávať aj s jeho dcérkou Rumiou (4). "Som rád, že som s malou, a to je pre mňa najviac," vyznal sa pre eXtra.cz. So smiechom ukázal aj videjko v mobile, kde má dievčatko hrdo vztýčený prostredník. "Vraj 'otecko, otecko, niečo viem'," vysvetľoval pobavený Muradov, ale hneď dodal, že sa malá princezná "učí aj iné veci".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

"Deti sú najviac. To si za žiadne peniaze nekúpiš. Ako sa hovorí, že za peniaze si kúpiš šťastie, tak nekúpiš," uznáva Makhmud a hneď dodal, že určite ráta aj s ďalšími deťmi. "Všetko má ale svoj čas aj dôvod. Mám tridsaťštyri rokov, chcem mať veľkú rodinu. Pokiaľ dá Pán Boh, budem rád," konštatoval a jeho celkom možné, že sa Ruminka dočká súrodenca skôr od otca ako od mamy. S jeho priateľkou Sabinou teraz veľa cestujú. Vo februári boli spolu už druhýkrát v Uzbekistane, odkiaľ pochádza a žije tam aj jeho matka. Už vlani ju pri ich prvej návšteve s ňou zoznámil. "Teraz sme boli v Nice a Monaku, takže sme na chvíľu zas vypadli," spomenul ich výlet a je jasné, že si títo dvaja sadli, hoci začiatok vzťahu, keď ho Muradov hodnú chvíľu zapieral, nevyzeral celkom nádejne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Najčítanejšie