Skoro jasno
26°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Veľké priznanie hviezdy Formuly 1! Schumacher sa po rozvode zamiloval do MUŽA!
Zdielať na

Veľké priznanie hviezdy Formuly 1! Schumacher sa po rozvode zamiloval do MUŽA!

Zdroj: Instagram/RŠ

Veľká hviezda Formuly 1, Michael Schumacher (55), ktorý sa od vážneho úrazu po nehode v roku 2013 neukázal na verejnosti, nebol jediným z rodiny, kto bol hviezdou F1. Síce žiaril najviac, no aj jeho brat Ralf (49) zaznamenal pekné výsledky. Aktuálne prekvapil nečakaným priznaním. Na svojom instagramovom profile zdieľal romantickú fotografiu s priateľom a nepriamo priznal, že je to jeho partner.

​Medzi športovcami je pomerne ojedinelé verejné priznanie sa k LGBTI+ komunite. O to prekvapujúcejšia je úprimnosť Ralfa Schumachera, a jeho vyznanie, že má už dva roky partnera. Na Instagrame zdieľal fotografiu, kde stoja pri sebe na lodi pri západe slnka držiac sa okolo pása. V komentári napísal: "Najkrajšia vec v živote je, keď máte po svojom boku toho správneho partnera, s ktorým môžete zdieľať všetko." Hneď nato ho podporila jeho dlhoročná blízka kamarátka Carmen Geiss, hviezda reality šou známej aj u nás, odkazom: "Oboch vás tak milujem." A podobných podporných komentárov prišlo mnoho.

Vo svojom dlhom príspevku okrem iného k Ralfovmu prihláseniu sa k jeho vzťahu s mužom Carmen napísala: "Dnes priznal svoju homosexualitu. Tento krok bol pre neho aktom oslobodenia a sebaprijatia. Bolo to dôležité rozhodnutie, ku ktorému dlho dozrieval a ktoré teraz prijíma s hrdosťou a sebavedomím. Jeho coming out je nielen osobným triumfom, ale tiež znamením, že je konečne schopný žiť a milovať svoju pravúidentitu bez strachu a hanby."

Pripomeňte si súboj bratov spred 23 rokov:

Zároveň pridala aj odkaz jeho partnerovi: "Máš toho najlepšieho partnera, Etienne, akého si vieš predstaviť. Po dvoch rokoch môžete konečne ukázať svoju lásku svetu. Ralfa poznám viac ako 25 rokov a vždy mi robil veľkú radosť. Vždy liberál, človek s dobrým srdcom, ktorému môžem volať dňom i nocou, a predovšetkým bol ku mne vo svojej pozícii vždy úprimný. Som šťastná, že som mohla byť súčasťou tejto lásky a ešte šťastnejšia pre vás dvoch, ktorí sa hľadali a našli." Ralf bol ženatý s modelkou Corou Brinkmann, s ktorou majú syna Davida. V roku 2015 sa rozviedli. David ide v otcových stopách, je pretekárom v ADAC GT Masters, jeho bratranec Mick, Michaelov syn, vyskúšal aj F1.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

Najčítanejšie