Polojasno
30°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
TOTO spravila Lela pre Karlosovo víťazstvo! Dojímavé gesto!
Zdielať na

TOTO spravila Lela pre Karlosovo víťazstvo! Dojímavé gesto!

Archívna reportáž

Výsledok spred takmer piatich rokov sa neopakoval.

Po prekonaní viacerých partnerských kríz sa zdá, že zápasník MMA Karlos Vémola (38) a jeho manželka Lela (35), tvoria konečne stabilný a pevný pár. Ona už upustila od extrémne vyzývavých outfitov a on sa namiesto dobrodružstva s milenkami plne sústredil na tréningy. Boli spolu aj na jeho aprílovom sústredení v Thajsku. Chystal sa na svoj vraj posledný zápas v kariére, s jeho rivalom a premožiteľom z roku 2019, Attilom Véghom (38). A ako je zrejmé, tvrdá príprava priniesla vysnívaný výsledok.

​Po debakli v minuloročnom zápase s Patrikom Kinclom (34) v máji a decembrovej krutej prehre KO so zápasníkom Samuelom "Pirátom" Krištofičom (34), sa snažil Karlos Vémola pripraviť na odvetný zápas s Attilom Véghom čo najlepšie. "Som vyše tridsať rokov v bojových športoch a určite to nechcem zakončiť dvomi prehrami. Ľudia si pamätajú nie to, čo ste robili, ale to, ako ste skončili. Takúto dlhú kariéru dvomi prehrami ukončiť určite nechcem," so odhodlanosťou tvrdil vo videu na Instagrame "Terminátor" začiatkom tohto roku, keď Végha vyzval na odvetný zápas.

Termín sa stanovil na 8. júna. "Čas beží, vek letí a ten zápas chcem rozhodne vyhrať. Takže ak si tým mám zachrániť reputáciu a kariéru, musím urobiť to, že v júni vyhrám," zdôraznil vo videu. V sobotu ho na natrieskaný futbalový štadión Slávie v pražskom Edene sprevádzala manželka Lela. Pred vstupom ich obklopili reportéri aj zopár fotografov a Vémolu sa pýtali na jeho pocity. "Skvelé. Ideme prvýkrát na štadión, aké môžu byť pocity?" nedal najavo žiadne obavy, pričom držal pevne za ruku manželku. Tá zaujala svojím outfitom s ružovými šatami a džínsovou bundou.

Instagram/LV

Pozrite sa, ako to v sobotu večer vyzeralo:

Ako uviedla, šaty "má z požičovne", ale zaujal najmä nápis na jej bunde. Stálo tam: "Karlos. Lvi žerou první." Lela sa pochválila, že si ho vyrobila vlastnoručne, čo potvrdzovali aj fotografie, ktoré zdieľala na svojom instagramovom profile. "Chcela som mu urobiť radosť," napísala k fotke, kde ružovou fixkou vytvárala jeho obľúbený slogan. Všetko ešte vyzdobila trblietajúcimi korálkami. Možno aj toto dojímavé gesto podpory dopomohlo k sebavedomiu jej manžela, ktorý si šiel do Edenu jedine pre víťazstvo, čo sa mu po šiestich minútach konečne aj podarilo. Obaja súperi si ale odniesli údajne rovnako - po 100 tisíc eur za tých šesť minút v ringu, čím dosiahli v prepočete rekordnú hodinovú sadzbu - milión eur.

Najčítanejšie