Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vyberie si Nedvěd budúcnosť bez Dary? TOTO rozhodnutie môže všetko zmeniť!
Zdielať na

Vyberie si Nedvěd budúcnosť bez Dary? TOTO rozhodnutie môže všetko zmeniť!

Archívna reportáž

Ako speváčka Dara Rolins (51) už pred pár týždňami avizovala, že sa na čas stratí zo sociálnych sietí aj z verejného života, tak sa aj stalo. Zatiaľ, čo sa o nej naposledy písalo v súvislosti s jej plastikou tváre, o čom netaktne informoval plastický chirurg z Talianska, o jej priateľovi Pavlovi Nedvědovi (51) sa aktuálne vedú dohady, či prijme ponuku zo Saudskej Arábie. To by mohlo významne poznačiť jeho vzťah s Darou.

​Ako je známe, vzťahy na diaľku sú pre partnerov veľmi náročné, a preto aj často skrachujú. Pre Daru Rolins je to ale vraj v poriadku, podľa jej slov sú obaja workoholici a občasné odlúčenie im prospieva. Teraz si od seba dali dlhšiu pauzu. "Mám v pláne dať si úplný pokoj a stratiť sa. Odpočinúť si od Pavlíka aj od všetkých minimálne na dva mesiace. Potrebujem sa sústrediť na nový album a natiahnuť nové vnemy," zverila sa Rolins ešte začiatkom januára. "Myslím, že sa na seba s Pavlom budeme aspoň viac tešiť," dodala s nádejou.

No možno to bude s odlúčením ešte dramatickejšie, ani Pavel Nedvěd totiž nezaháľa. Rozhoduje sa, kde prijme angažmán po tom, čo ho ukončil v Juventse Turín. V januári odmietol ponuku stať sa manažérom českej reprezentácie. Pre Expres vtedy Dara Rolins prezradila, že má niekoľko ponúk a vyberá si tú najlepšiu. "V zásade sa nikam neponáhľa a nič ho netlačí," tvrdila, ale vraj "seriózne zvažuje len zahraničie". Aktuálne vyzerá, že ho láka ponuka zo Saudskej Arábie, dokonca sa tam už objavil osobne, keď v piatok z tribúny sledoval zápas druholigového tímu Al-Qadisiyah, ktorý je na čele súťaže v tejto kategórii.

Nedvěd aktuálne v Saudskej Arábii:

Saudská Arábia s jej priam neobmedzenými zdrojmi z ropy má aktuálne vo futbalovom svete veľký vplyv napriek tomu, že je to krajina, kde sú stále významne porušované ľudské práva. Do svojich klubov dokázali šejkovia za rozprávkové honoráre prilákať aj veľké hviezdy, či už z radov hráčov, alebo trénerov, na čele s Cristianom Ronaldom. "Zatiaľ nič nepodpísal, ale bol tam z toho dôvodu, že sa mu táto konkrétna ponuka páči viac, než iné ponuky. Je teda dosť možné, že to nakoniec klapne, ale zatiaľ to sú stále pytačky," objasnil pre Expres.cz dobre informovaný zdroj. Ponuku má však aj z Talianska, kde žije, čo by mohlo viac vyhovovať Dare, jednak to má bližšie z Prahy, ale aj preto, že si tam stavajú svoje sídlo pri jazere Maggiore. Ako by to bolo s ich vzťahom, keď by bol Pavel o pár tisíc kilometrov ďalej, je otázne. Intenzita stretnutí by sa zrejme znížila, no možno by aj to dokázali títo úspešní a vyťažení zaľúbenci ustáť.

Najčítanejšie