Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zagorovej Margita sa dal dokopy so známou biatlonistkou! Ľudia sú nadšení!
Zdielať na

Zagorovej Margita sa dal dokopy so známou biatlonistkou! Ľudia sú nadšení!

Zdroj: instagram/GS

Už je to nejaký čas od doby, čo česká biatlonistka Gabriela Soukalová (34) prekvapila, keď v roku 2018 neštartovala na olympijských hrách v Pjongčangu, kde sa očakávalo od nej zlato. Zakrátko vyjavila pravdu v knihe Jiná Gabriela Koukalová o jej trápení s bulímiou, aj o pozadí jej športovej kariéry či o vzťahu s jej exmanželom bedmintonistom Petrom Koukalom. Bol z toho poriadny škandál. Teraz príde do kín dokument, ku ktorému aj naspievala pieseň.

​V časoch, keď biatlonistka Gabriela Soukalová víťazila na svetových šampionátoch a olympiáde, pritiahla k sledovaniu tohto športu mnohých ľudí. Bola nielen úspešná, ale aj pekná a sympatie vzbudzovala svojou bezprostrednosťou. Vydala sa za fešného a úspešného bedmintonistu Petra Koukala a všetko vyzeralo byť dokonalé. Pod povrchom sa však skrývalo veľké utrpenie. Vyspovedala sa o ňom v jej knihe a zakrátko sa s Petrom Koukalom rozviedla.

Po šiestich rokoch sa Gabriela dočkala aj dokumentárneho filmu o nej s názvom Pravda se pořád vyplatí. Hovorí o tom, ako napriek športovej sláve v súkromnom živote zvádzala boj s bulímiou a nepomáhal jej v tom ani búrlivý vzťah s manželom, ktorý jej závidel úspech a popularitu. Trpký základ má ale aj jej športový úspech v biatlone, ku ktorému bola doslova donútená rodičmi za neveľmi sympatických podmienok.

Gabriela teraz odhalila ďalší talent, keď k filmu naspievala titulnú pesničku. A nie je v tom sama, prišlo k zaujímavému spojeniu s vdovcom po Hanke Zagorovej. Svojím hlasom jej v piesni sekundoval slovenský operný spevák Štefan Margita a táto spolupráca je skutočne vydarená, ako hodnotia aj fanúšikovia. Aj Gabriela má slovenské korene, jej mama je rodáčka z Kremnice a je držiteľkou striebra z olympiády v Sarajeve v štafete v behu na lyžiach. Chcela, aby išla dcéra v jej šľapajách, hoci tá by si to zrejme dobrovoľne nevybrala.

Na premiéru prišla Gabriela štýlovo v bežkárskom overale:

Už v detstve vraj Gabriela snívala, že bude spievať. "Spomínam si, ako mi rodičia hovorili, že som rojko, keď som im prvýkrát povedala, že keď vyrastiem, budem mať svoju vlastnú pieseň," uviedla športovkyňa a dodala, že pred pár dňami sa na tom s rodičmi pri spomienkach smiali. "Ja si celý život myslím, že je skvelé mať veľké sny. Verím, že sa mi vďaka týmto snom podarilo dôjsť tam, kam som chcela," konštatovala. Na jej pieseň a hlas je zväčša pekná odozva. "Tlieskam. Krásne spojenie hlasov. Až behá po chrbte mráz," či "Krásne, Gábina má čistý krásny hlas a Štefan, tak to je hlas od Boha," mohla si prečítať Gabriela Soukalová a iste ju to potešilo.

Najčítanejšie