Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Mesačne minie toľko, čo iní aj za dva ROKY! Vémola plánuje, čo bude robiť od júla na dôchodku!
Zdielať na

Mesačne minie toľko, čo iní aj za dva ROKY! Vémola plánuje, čo bude robiť od júla na dôchodku!

Archívna reportáž

Po rokoch spojených s tvrdými bojmi v MMA a drsnými tréningami, sa Karlos Vémola rozhodol, že končí a odchádza do dôchodku. Je však zásadnou otázkou, ako potom bude zvládať svoj finančne nákladný život. Musí sa postarať nielen o seba a rodinu, ale aj o zvieratá, ktoré chová vo svojom Vémolande, ako nazýva svoje sídlo. Plným priehrštím rozhadzuje aj na drahé dovolenky, oblečenie, autá a zábavu. Má už vraj v hlave nejaké plány, ale istota to nie je.

​Po rokoch spojených s tvrdými bojmi v MMA a drsnými tréningami, sa Karlos Vémola rozhodol, že končí a odchádza do dôchodku. Je však zásadnou otázkou, ako potom bude zvládať svoj finančne nákladný život. Musí sa postarať nielen o seba a rodinu, ale aj o zvieratá, ktoré chová vo svojom Vémolande, ako nazýva svoje sídlo. Plným priehrštím rozhadzuje aj na drahé dovolenky, oblečenie, autá a zábavu. Má už vraj v hlave nejaké plány, ale istota to nie je.

Ešte predtým, ako sa Karlos Vémola rozlúči s profesionálnou dráhou zápasníka MMA, chce vyhrať svoj posledný zápas, ktorý sa má uskutočniť na pražskom futbalovom štadióne Eden. Jeho súperom bude slovenský zápasník Attila Végh, s ktorým prehral v novembri 2019. S koncom jeho zápasov ale skončí aj jeho vysoký príjem z nich, čo bude veľký problém. Myslí si to aj promóter Oktagonu MMA Ondřej Novotný. "Nebude to mať vôbec jednoduché," uviedol v rozhovore pre Hype-Cast poukazujúc na jeho vysokú spotrebu.

Karlos by si nechcel zopakovať výsledok z roku 2019:

"Stále spolu preberáme rôzne možnosti, ale sú to veci, ktoré je ťažké plánovať dopredu. Určite s ním počítame, nech už to bude akokoľvek. Vždy u nás nájde podporu a prácu. Na druhej strane je to dynamo s obrovskou spotrebou, takže to musí byť riešené. Statisíce vám dnes nikto nedá len tak," vysvetľoval Novotný. Odhaduje sa, že v priemere minie Vémola mesačne 400 tisíc korún, teda zhruba16 tisíc eur, bez započítania stravy pre jeho ZOO, na ktorú má zatiaľ sponzora. Sám Karlos ale teraz myslí hlavne na zápas s Véghom.

"Je to tu, odveta storočia. Až sa to stane, tak si budem môcť povedať, že som dokázal všetko, a môžem to prenechať iným... Ja tomu obetujem úplne všetko, na ten zápas sa pripravujem celý život," vyjadril svoje odhodlanie v podcaste Čestmíra Strakatého. Na svojom instagramovom profile odkázal sledovateľom: "Už pomaly začínam vymýšľať, čo budem robiť na dôchodku, musím nad tým premýšľať. Som veľmi rád, že sa vám páči film, tak musíme vymyslieť, čo ďalej. Niečo chystáme." Dá sa očakávať, že to okrem spolupráce s Oktagonom MMA bude aj niečo v šoubiznise, kde sa Karlos tiež rád ráta.

Najčítanejšie