Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Verešová žiari šťastím! Jej dcéra Vanessa (16) sa pochválila veľkou novinou!
Zdielať na

Verešová žiari šťastím! Jej dcéra Vanessa (16) sa pochválila veľkou novinou!

Archívna reportáž

Nielen na svoju skvelú figúru a vizáž môže byť Andrea Verešová (43) hrdá. Právom sa pýši aj športovými úspechmi svojich dvoch detí. Staršia Vanessa Volopichová (16) získava na pretekárskych dráhach doma aj vo svete tie najvyššie umiestnenia v snowboardingu. Pred rokom získala svoju prvú zlatú medailu na Európskom olympijskom festivale mládeže v zimných športoch. Teraz si priviezla bronz zo Svetovej olympiády mládeže v Kórei.

​Ako Andrea Veršová, tak aj jej deti Vanessa a Daniel Volopichovci milujú lyžovanie, hoci už dávnejšie vymenili lyže za snowboardy. Ukázalo sa, že obe majú talent a súťaživú povahu, a tak to skúšajú na pretekoch doma aj v zahraničí a darí sa im. O radosť z ich úspechov sa Andrea rada podelí s jej početnými sledovateľmi na Instagrame. Vlani sa zverila, že iba desať dní predtým, ako získala Vanessa prvenstvo na Európskom olympijskom festivale mládeže v zimných športoch v Taliansku, sa zranila a jej účasť bola otázna. Napokon jej chuť súťažiť pomohla prekonať aj bolesti a uspela.

Ako naschvál, aj tento rok nastúpila Vanessa na preteky Svetovej olympiády mládeže v Kórei po zranení a liečbe zlomenej nohy. Ukázala sa však ako veľká bojovníčka a predviedla skvelý výkon. "Čistá jazda, perfektné skoky. Vanessa to tam i zranená jednoducho dokázala a je z toho prvá medaila na svetovej olympiáde mládeže v Kórei. Aj keď bronzová, ale veľmi tesne za výbornými súperkami. Gratulujeme! Nech ti to nadšenie a chuť vydrží čo najdlhšie," adresovala Andrea dcére na svojom instagramovom profile obdivné slová. 

Toto o slávnej mame prezradila Vanessa:

Nechýbali ani gratulácie od jej sledovateľov a je jasné, že mame robia pochvalné slová na konto jej dcéry veľmi dobre. "Vanesska vyzerá krehko a jemne, ale jej vnútorná sila, statočnosť, vôľa a odvaha sú obdivuhodné. Samozrejme, že sa o ňu bojím, ale hovorím si, že hlavne robí to, čo ju baví. Je to úžasný šport. Je vonku, v prírode. Vždy sa modlím, aby sa nič nestalo. K tomu teraz začala strednú školu, ona je fakt chytrá," vyjadrila sa pre eXtra.cz s hrdosťou o dcére pyšná mama, ktorá sa tiež vždy usilovala o prvenstvo v konkurencii, hoci nie v športe. Keď sa dá, sprevádza dcéru na preteky aj v zahraničí a nie je ich málo. Posledné týždne síce kvôli zlomenej nohe nepretekala, ale to je už minulosť a zdá sa, že o mladej Volopichovej ešte bude svet športu počuť.

Pre ženu

Najčítanejšie