Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vémola v base pre DROGY?! Potopil aj blízkych, väzeniu sa nevyhli!
Zdielať na

Vémola v base pre DROGY?! Potopil aj blízkych, väzeniu sa nevyhli!

Archívna reportáž

Filmový dokument o kontroverznom zápasníkovi Karlosovi Vémolovi (38), ktorý mal nedávno premiéru, zaujal a mnohí sa vybrali do kina pozrieť si príbeh tohto svojského chlapíka. Aktuálne oslavovaný hrdina, priam vzor mladých, však má aj poriadne na rováši. Dokonca až tak, že sa na pár mesiacov dostal vo Veľkej Británii do väzenia.

​Zdá sa, že zápasník MMA Karlos Vémola má už svoj vrchol za sebou, a tak ani nečudo, že sa rozhodol kariéru ukončiť posledným zápasom so slovenským zápasníkom Attilom Véghom. V novembri 2019 v zápase s ním prehral a chcel by sa mu teraz revanšovať, no jeho výsledky v posledných zápasoch nie sú celkom presvedčivé. Jeho manželka Lela tomu, že Karlos so zápasním definitívne skončí veľmi neverí.

Na počesť jeho dosiahnutých výsledkov v tomto tvrdom športe vznikol pod taktovkou režiséra Michala Samiru dokument, ktorý mapuje Karlov život už od jeho začiatkov v jednom londýnskom klube, kde pracoval ako vyhadzovač. Práve tam si ho všimol známy tréner zápasníkov a Karlos jeho ponuku na tréningy prijal, no priama cesta k happyendu to ani náhodou nebola. V Londýne totiž stretol aj silikónovú krásku Sarah, s ktorou má prvorodeného syna Karla (13).

Dokument o Vémolovi žne úspechy a prezrádza všeličo:

​Tento vydarený párik mal nahovoriť jej rodičov, aby si založili farmu s konope, pochopiteľne, nelegálnu. Keď sa to v roku 2016 prevalilo, dostali trest väzenia na deväť mesiacov nepodmienečne, Karlos dostal polovičný trest a Sarah iba podmienku, uviedli International Bussiness Times. Tvrdil vtedy, že marihuanu potrebuje na liečbu bolesti o zápasoch. Dnes súvislosť s drogami Karlos popiera. "Sedel som len za daňové úniky a nehanbím sa za to," tvrdil pre Blesk, no viac už neupresnil. Isté je, že Karlos si zo zákonov veľa nerobí, napokon, aj jeho škandály so šelmami sú toho dôkazom.

Súboj Vémolu s Véghom avizujú ako "zápas storočia":

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Najčítanejšie