Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Piqué balil modelku, tá prezradila všetky INTÍMNE detaily
Zdielať na

Piqué balil modelku, tá prezradila všetky INTÍMNE detaily

Archívna reportáž

Rozchod Shakiry a Gerarda Piquého šokoval celý svet. Dôvodom má byť nevera zo strany hviezdneho futbalistu. Ako sa hovorí, bez vetra sa ani lístok nepohne a tak tomu má byť aj v prípade celebritnej dvojice. Brazílska modelka Suzy Cortez prehovorila o tom, ako jej obranca Barcelony posielal intímne správy doplnené o intímne fotografie.

​Iba pár dní po tom, čo dvojica oznámila rozchod, španielske médiá špekulovali o možnej nevere zo strany futbalistu. Teraz sú debaty ešte intenzívnejšie, keďže sa ozvala modelka z Brazílie Suzy Cortez, aby priliala olej do ohňa. 

Odhalila možné tajomstvo. Futbalista jej mal posielať pikantné správy a obrázky. Sám Piqué si vypýtal číslo na modelku od vtedajšieho prezidenta Barcelony Sandra Rosella, s ktorým sa pôvabná kráska priatelila. 

Piqué nebol jediným aktívnym "dopisovateľom", ale rozhodne bol najaktívnejší. "Shakira si niečo také rozhodne nezaslúžila," uviedla modelka.

​Nekončilo to ale len správami, futbalista posielal aj svoje nahé fotografie. Neustále sa jej pýtal, kedy príde do Európy a chcel vedieť, aký veľký má zadok. 

"Teraz si Shakira zaslúži vedieť, čo všetko sa dialo," dodala.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie