Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Z finalistky Miss sa stala manželka športovej hviezdy. Monacký sen sa ale rozplynul
Zdielať na

Z finalistky Miss sa stala manželka športovej hviezdy. Monacký sen sa ale rozplynul

V stredu večer obletela celý svet správa o rozchode cyklistu Petra Sagana (28) a jeho manželky Kataríny (30). Hoci sa špekulovalo, že ide o hoax, dnes je jasné, že nešlo o žiaden trápny žart. Prominentná dvojica sa bude o syna Marlona starať oddelene.

Katarína Smolková sa v roku 2007 zúčastnila súťaže Miss Universe. Vtedy ešte ani netušila, po boku akého slávneho športovca raz bude stáť a že si bude užívať luxusný život v Monaku.

Rozprávka sa ale rozplynula v stredu večer, keď Peter Sagan na sociálnej sieti zverejnil status o rozchode s manželkou.

Pritom neuplynuli ani tri roky od ich veľkolepej svadby v Dolnom Kubíne a následnej posvadobnej žúrky vo Vysokých Tatrách. Kto by bol pri pohľade na nádherný pár vtedy povedal, že im to spolu dlho nevydrží. 

​Vlani sa Petrovi a Katke narodil syn Marlon. Spečatenie lásky potomkom bolo jasným signálom, že dvojica prežíva naozaj šťastné obdobie. Ako sa však ukázalo, je možné, že práve v tom čase to začalo medzi Katkou a cyklistom škrípať. 

​Katarín totiž na sociálnej sieti pridala iba jednu jedinú spoločnú fotku a to z kočíkovania po Monaku. Vtedy ešte stála po boku manžela. ​

Odvtedy sme ich spolu videli iba vo Vatikáne, kedy Peter daroval Svätému otcovi bicykel. Od poslednej Tour de France sa Katka neukázala na žiadnom podujatí a hoci by sa mohlo zdať, že práve Marlon bol dôvod, prečo necestovala, skutočnosti sú pravdepodobne celkom iné a my sa len môžeme domnievať, čo stojí za rozpadom hviezdneho manželstva. 

Petra Sagana milujú všetci a všade. Na tohtoročnej Tour musí okrem fyzickej sily dokazovať najmä tú mentálnu. Oznámiť rozchod v čase najväčšieho cyklistického sviatku totiž vôbec nie je jednoduché.

Súvisiace články

Najčítanejšie