Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ronaldova partnerka a dcérka zdobia titulku prestížneho magazínu
Zdielať na

Ronaldova partnerka a dcérka zdobia titulku prestížneho magazínu

Archívna reportáž

Už to bude mesiac, čo Georgina Rodriguez priviedla Cristianovi Ronaldovi na svet štvrté dieťa. Stala sa tak prvou mamou, ktorá nemala za úlohu len mu dieťa vynosiť, ale zostala s ním aj naďalej žiť a spoločne tvoria rodinu.

Maličká Alana Martina, ktorej rodičia sú slávny futbalista Cristiano Ronaldo a španielska kráska Georgina Rodriguez, zdobí titulku magazínu Hello.

"Deti sú naša radosť. Zobudíme sa a prvá vec, ktorú urobíme je, že ich objímeme, dáme im pusu, posadíme ich do ich malých stoličiek a sledujeme, ako raňajkujú, uistíme sa, že majú všetko, čo potrebujú a tak to ide počas celého dňa. Je to pre nás všetkých veľmi výnimočné obdobie," opísala život Georgina.

https://www.instagram.com/p/BcUk8GkhNDK/?taken-by=georginagio

Okrem toho sa roznežnila pri spomienke na to, ako sa Ronaldo správal po pôrode a ako ho veľmi ľúbi. "Keď sme prišli domov z nemocnice, zorganizoval ako prekvapenie večeru so všetkými našimi najbližšími a najdrahšími. Cítila som sa ako najšťastnejšia žena na svete. Našla som lásku. Skvele sa navzájom dopĺňame. Máme krásny vzťah a keď ho mám pri sebe, mám všetko. Cítim sa milovaná. Láska všetko prekoná," myslí si.

Cristiano nedávno povedal, že s deťmi ešte neskončil, a bol by rád, keby ich bolo sedem. Momentálne ma štyri deti, z toho tri z nich vynosili náhradné matky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie