Jasno
11°
Bratislava
Vieroslava
30.3.2024
FOTOGALÉRIA. Sexsymbol Ryan Lochte (28) si zahrá v seriáli
Zdielať na
Šport

FOTOGALÉRIA. Sexsymbol Ryan Lochte (28) si zahrá v seriáli

Americký plavec Ryan Lochte prijal ponuku na účinkovanie v tínedžerskom seriáli 90210: Nová generácia (2008). Informovala o tom televízia CW. Dvadsaťosemročný rodák z Rochestru v štáte New York si v epizóde, ktorú odvysielajú 29. októbra, zahrá sám seba.

Podľa webovej stránky magazínu People je to však krok iným smerom, ako sa od športovca očakával, keďže vyjadril svoj záujem predstaviť sa v nejakej reality šou, ako napríklad Dancing with the Stars.

"Keď sme sa dozvedeli, že Ryan Lochte bude v meste a mohol by sa objaviť v 90210, cítili sme sa, akoby sme vyhrali zlatú medailu," vyjadrili sa v spoločnom vyhlásení pre médiá výkonné producentky šou Patti Carr a Lara Olsen. "Želáme si len, aby sa v tej epizóde surfovalo, aby sme ho mohli dostať do vody," doplnili uznajúc, že päťnásobný medailista z londýnskej olympiády si zaslúži trochu oddychu na súši.

Lochte sa tak v seriáli zrejme neukáže v bazéne. Podľa People by sa mal objaviť v rezorte, kam pôjdu utužovať svoj vzťah seriálové postavy Naomi Clark (AnnaLynne McCord) a Max Miller (Josh Zuckerman). Ryan Lochte v Londýne štartoval v šiestich plaveckých disciplínach, svoju tretiu účasť na olympijských hrách ovenčil dvoma zlatými, dvoma striebornými a jednou bronzovou medailou.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie