Zatiahnuté
13°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Známy český komik má po rozvodových ťahaniciach dôvod na radosť! Bábo je na svete!
Zdielať na

Známy český komik má po rozvodových ťahaniciach dôvod na radosť! Bábo je na svete!

Zdroj: youtube/screenshot

Už dva roky sa český komik Václav Upír Krejčí (69) tiesni v jednej nezateplenej izbe, ktorú navyše využíva aj ako kanceláriu. O dom, kde sa kancelária nachádza, sa súdi s manželkou Zuzanou (52). Ich drsné rozvodové konanie mu spôsobuje stres, ktorý sa prejavil aj na jeho zdraví a skončil v nemocnici. Napriek tomu, že sa s ním podľa jeho slov nebavili ani jeho dve dcéry, je teraz nadšený, že sa stal vďaka staršej Kláre dedkom.

​Iba nedávno oslávil populárny zabávač, herec, spevák, spisovateľ, scenárista aj režisér Václav Upír Krejčí svoje narodeniny. Tie prebehli netradične. Od producenta Františka Janečka dostal voucher na hotelové raňajky, a tak sa na ne rozhodol pozvať aj priateľov. Práve v ten deň sa ale stal aj dedkom. "Dcére Kláre sa malo prvé dieťa narodiť už na moje narodeniny 13. októbra, ale prenáša. Nechcela vedieť, čo to bude. Povedal som jej, že bude mať dievčatko. Tak som zvedavý, ale hlavne aby bolo dieťatko zdravé," zveril sa pre Blesk nadšený Krejčí.

Už o týždeň sa ale na sociálnej sieti pochválil priateľom: "Som dedko!" A pridal aj ďalšie informácie. "O pol jednej prišla na svet Ola, váži 3470 gramov a meria 49 cm. Mám obrovskú radosť," s nadšením komentoval príchod ďalšej pokračovateľky rodu a iste ho potešilo aj to, že sa splnila jeho predpoveď o pohlaví prvého potomka jeho dcéry. Hneď na druhý deň jej prišiel zablahoželať do pôrodnice v pražskom Motole aj s kyticou. Pre vnučku priniesol zlaté náušničky. Snáď sa tým prelomili aj ľady medzi nimi.

Krejčího úprimný rozhovor:

Za posledné dva roky, odkedy "Upír" prežíva stresy z rozvodového konania s manželkou Zuzanou, sa musel podrobiť aj operácii nádoru v bruchu, ktorý ale, našťastie, lekári objavili včas, no musí chodiť pravidelne na kontroly. "Keď som bol v nemocnici, dcéry sa mi ani neozvali," posťažoval sa krátko po operácii. Pritom práve kvôli údajnej nevere jeho manželky s jeho priateľom sa pred dvomi rokmi pokúsil o samovraždu. Zakrátko sa však stretol so svojou súčasnou priateľkou Luciou a prežíva s ňou vraj krásnu obojstranne naplnenú lásku. Hoci so ženou si nevedia prísť na meno, svoje dcéry Krejčí stále miluje a teší sa, že je vďaka staršej Kláre už aj dedkom.

Krejčí sa roky venuje programom pre deti:

Najčítanejšie