Oblačno
12°
Bratislava
Koloman
13.10.2024
Prvé slová Jennifer Lopez o konci manželstva s Affleckom! Odnáša si zásadné poznanie!
Zdielať na

Prvé slová Jennifer Lopez o konci manželstva s Affleckom! Odnáša si zásadné poznanie!

Archívna reportáž

Ani dve svadby s Benom nezachránili ich manželstvo

Ani takú megahviezdu akou je Jennifer Lopez (55) neobchádzajú ľudské trápenia. To najväčšie sa týka jej vzťahov s mužmi. Trikrát sa rozviedla a aj jej štvrté manželstvo s jej azda životnou láskou, hercom Benom Affleckom (52), smeruje k rozvodu. Vzali sa pred dvomi rokmi, no od minulého roku si prechádzali ťažkými skúškami.

​Nepochybne si na vzťahu s Benom Affleckom dala Jennifer Lopez veľmi záležať. Možno práve preto, že dali dokopy po dlhých 17 rokoch odlúčenia, keď sa vtedy pre neznesiteľný tlak verejnosti a paparazzov krátko pred ich avizovanou svadbou rozišli. Sobášu sa ale predsa len dočkali pred dvomi rokmi a to hneď dvakrát. Ich láske veľmi verila, no zrejme bolo veľkou chybou, že na nej postavila aj svoj film The Greatest Love Story Never Told. Zverejnila tam aj listy, ktoré jej písal Ben, ktorého ale takéto predávanie súkromia nemilo zaskočilo. Odvtedy to vraj medzi nimi začalo veľmi škrípať a zrejme dal Jen riadne pocítiť svoju nespokojnosť.

V rozhovore s komičkou Nikki Glaser pre magazín Interview sa speváčka zverila, čo všetko prežívala za uplynulý rok. Na veľké prekvapenie povedala na rovinu: "Celý môj pos*atý svet explodoval". Myslí, že jej "boh" pripravil skúšku, aby konečne pochopila, že má byť sama sebou. Nikoho už vraj nehľadá. "Teraz som nadšená, keď hovorím, že budem sama," tvrdí Lopez. "Byť vo vzťahu ma nedefinuje. Nemôžem hľadať šťastie v iných ľuďoch. Zvykla som hovoriť, že som šťastný človek, ale stále som hľadala niečo, čo by mohol naplniť niekto iný," vysvetľuje. Na skúšku, ako vraj bude zvládať byť sama a pritom pociťovať radosť a šťastie, odišla v lete preč z LA.

​Netají sa však tým, že osamelosť bola pre ňu ťažká. "Je to neznámy, desivý pocit. Smutný, zúfalý," zhodnotila, no keď sa nad tým hlbšie zamyslela, povedala si, že toto ju "nezabije"´. Odrazu jej bolo jasné, že ozaj dokáže byť šťastná a radovať sa aj sama, konečne sa cítila celistvou osobou. Napriek všetkému vraj neľutuje, ako to s Affleckom dopadlo. "To neznamená, že ma to skoro definitívne nezabilo. Takmer sa to podarilo," vzdychla si s tým, že na druhej strane to bolo zrejme "presne to, čo som potrebovala" a je vďačná aj za tieto lekcie. Akurát ju mrzí, že jej ich osud musel dať toľkokrát. "Musel ma poriadne udrieť po hlave. Nemusí to robiť znova," odkázala osudu navonok už so životom, aj s nezdarmi vo vzťahoch zmierená speváčka. Napokon, ktovie, možno ani s Benom to ešte nebude definitívne.

Najčítanejšie