Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Dôkaz, že je u Bena a Jennifer po všetkom?! TOTO by sa v zdravom manželstve nestalo!
Zdielať na

Dôkaz, že je u Bena a Jennifer po všetkom?! TOTO by sa v zdravom manželstve nestalo!

Archívna reportáž

Narodeninovú oslavu rozbehla Jennifer Lopez vo veľkom štýle. Hoci dovŕši 55 rokov v stredu 24. júla, už v sobotu 20. júla sa v Hamptons uskutočnila prvá párty v štýle Bridgertonovcov. Všetci zúčastnení mali na sebe kostýmy londýnskej smotánky zo začiatku 19. storočia, keď sa odohráva dej obľúbeného amerického seriálu. Na druhý deň oslava pokračovala slávnostným obedom s rodinou a priateľmi. No manžel JLo, Ben Affleck (51), sa vôbec neukázal.

​V sobotu, v deň svojej narodeninovej oslavy, zdieľala Jennifer Lopez na sociálnej sieti selfie so šťastným úsmevom. V texte uviedla: "Dnes to bude skvelý deň. Krásnu sobotu prajem všetkým." Už od začiatku júla sa zdržiava v jej rezidencii v Hamptons, prímorskom letovisku na newyorskom Long Islande. Jej manžel Ben Affleck zostával na opačnej strane Spojených štátov, v Los Angeles. Do Hamptons za ňou neprišiel ani na víkend, keď sa tam zišla jej rodina a priatelia, aby s ňou oslávili narodeniny. Párty sa začala podvečer v štýle seriálu Bridgertonovci. Všetci prišli v kostýmoch a nechýbal tam ani kočiar s koňmi. Oslavu zavŕšili na druhý deň slávnostným obedom.

Slávny manželský pár, ktorému nedávno ubehli dva roky od sobáša v Las Vegas, už údajne spolu nebýva niekoľko mesiacov. Ich honosná rezidencia v LA je na predaj. V júni sa JLo vybrala na dovolenku s priateľmi do Talianska, od jej návratu do USA trávi letné dni v Hamptons. Tam bez Bena oslávila 4. júla Deň nezávislosti. Jeho neprítomnosť aj na jej víkendových oslavách narodenín ešte viac posilnila klebety okolo problémov v ich vzťahu. Zdroj pre People ale tvrdil, že napriek tomu, že žijú oddelene, "nemajú momentálne v pláne oznámiť, že už nie sú pár".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Affleck žije v prenajatom dome v Brentwoode, aby bol bližšie k svojim deťom, dcéram Violet Anne (18), Serafine Rose (15) a synovi Samuelovi (12). Je zaujímavé, že Violet prišla nedávno na pár dní za JLo do Hamptons. Keď sa spolu vybrali na obed, Jen ju držala rukou okolo pása a Violet zas ju okolo pliec. "JLo tu chce byť aj pre Benove deti. Majú ju naozaj rady a rady by videli svojho otca šťastného s JLo," tvrdí zdroj. Keď Lopez zrušila v máji svoje turné, ktoré malo začať teraz v júli, zdôvodnila to tým, že si "berie voľno, aby mohla byť so svojimi deťmi, rodinou a blízkymi priateľmi." Bena ale menovite nespomenula a jeho neprítomnosť na oslave sa zdá byť mnohým už posledný dôkaz, že manželstvo je v rozvrate. 

Najčítanejšie