Oblačno
11°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Bitka Soukupa a Dopitu položila Agátu psychicky na lopatky! Musela vyhľadať odborníka!
Zdielať na

Bitka Soukupa a Dopitu položila Agátu psychicky na lopatky! Musela vyhľadať odborníka!

Archívna reportáž

Od rozchodu majú Agáta a Jaromír veľmi zlý vzťah so zhoršujúcou tendenciou

Už vyše roka trvá súboj medzi bývalými partnermi Jaromírom Soukupom (55) a Agátou Hanychovou (39) o ich dcérku Rozárku (1,5). Verejnosť ale nedávno skutočne šokovalo, keď došlo dokonca až k násilnostiam medzi Soukupom a Hanychovej manželom Miroslavom Dopitom (43). Kto a prečo nesie v tejto bitke hlavný podiel viny sa ešte stále vyšetruje, no tak či onak, na psychike zúčastnených to zanechalo stopy. Agáta sa zverila, že musela navštíviť aj psychológa.

Agáta Hanychová sa po bitke medzi jej manželom a expartnerom vyjadrila pre TN NOVA ostro: "Bola to asi moja najosudovejšia chyba, že som stretla Jaromíra Soukupa a že som s ním tú Rózu mala". Keď už takéto niečo vysloví matka, musí to byť zrejme veľmi vážne, čo prežíva. Je však tiež pravda, že pri ich vzájomných provokáciách má prím Agáta. Na jednej strane síce hovorí, že sa ho bude "zbavovať strašne dlho a strašne zložito", no jeho meno neustále spomína v jej podcaste Agáta a Ornella, ako aj na jej instagramovom profile.

Čo však viedlo k jej tvrdeniu, že terčom Soukupovho hnevu mala byť ona a Dopita ju len bránil, keď sa s ním pustil pred ich domom do bitky, nevedno. Obáva sa vraj dokonca o svoj život, aj preto nechala svoj dom vybaviť bezpečnostnými kamerami. Soukup ale tvrdí, že "naletel nastraženej pasci", ktorá ho má pripraviť o dcéru. Hanychová naozaj podala po tejto bitke novú žiadosť na súd ohľadom starostlivosti o Rozárku. Len krátko pred bitkou sa navyše strašne rozčúlila nad Soukupovou novou oficiálnou partnerkou Evou Feuereislovou, ktorú z duše neznáša a neželá si, aby bola v blízkosti dcéry Rozárky.

​Zdá sa, že jej expartner je hlavným zdrojom stresu v rodine Hanychovej. "Je to naozaj strašne stresové obdobie. Prežívame to celá rodina. Bohužiaľ momentálne nemôžem o ničom hovoriť, v súčasnej dobe prebiehajú súdy," posťažovala sa Agáta pre eXtra.cz. "Áno, musela som siahnuť po pomoci psychológa," priznala s tým, že deti sa snaží rôzne zamestnávať, "aby na to nemuseli vôbec myslieť". Paradoxne, v návšteve odborníka ju "podporila" aj nenávidená Feuereislová, podľa ktorej by Agáta mala vyhľadať psychológa. "Neviem, či je v takom psychickom stave, aby bola schopná sa starať o detí," zasadila Hanychovej podpásovku.

Najčítanejšie