Jasno
21°
Bratislava
Vladislav
25.9.2024
Otrasné pozadie bitky Soukupa a Dopitu! Obe strany sa vyjadrili, stojí nad tým rozum!
Zdielať na

Otrasné pozadie bitky Soukupa a Dopitu! Obe strany sa vyjadrili, stojí nad tým rozum!

Archívna reportáž

Rozchod Agáty a Jaromíra spôsobil už mnoho ťažkých situácií

Pomaly sa začínajú vynárať detaily pondelňajšej bitky Jaromíra Soukupa (55) a Miroslava Dopitu (43). Zatiaľ čo je Soukup bývalý boxer, Dopita sa v minulosti už kvôli Agáte pobil s cudzincom počas festivalu vo Varoch a bol za to aj trestne stíhaný. K jeho mohutnej postave iste prispel aj americký futbal, ktorému sa kedysi venoval. Podľa zranení Soukupa vyzerá, že mal Dopita v ich bitke navrch. Nevie sa, kto ju ale vlastne začal, obe strany tvrdia niečo iné.

​Zatiaľ čo Agáta Hanychová tvrdí, že jej manžela napadol Soukup, ten zas tvrdí, že na neho zaútočil Dopita a malo ísť dokonca o plánovaný útok. Napätie medzi bývalými partnermi, ktorým sa vlani narodila dcérka Rozárka, by sa dalo krájať. Ani jeden z nich nie je neviniatkom, no takto ďaleko to ešte nezašlo. Podľa zdroja Expresu mal bitke predchádzať Agátin hnev na Soukupa, že počas vyhradeného času, keď má u seba Rozárku, je s ňou aj Eva Feuereislová, kontroverzná influencerka, ktorú Agáta z duše neznáša.

"Nepraje si, aby trávila čas s dcérou Rozárkou a hrozila už predbežným opatrením," tvrdí zdroj. Počas víkendu sa Soukup s Rozárkou zúčastnil oslavy narodenín syna Dominiky Mesarošovej a Agátu rozčúlilo, keď zistila, že zobral so sebou aj partnerku Evu Feuereislovú. Tá sa mala zas vyhrážať, že v jej podcaste zverejní pravdu o Agátinom mužovi, čo aj v utorok urobila. Jednalo sa o dokument s rozsudkom s podmienkou za "nedovolenú výrobu a iné nakladanie s omamnými a psychotropnými látkami". Mala to byť pomsta za Agátine vyjadrenie o nej ako "transke", za čo chce na ňu podať žalobu. Myslí si, že aj to mohol byť dôvod, prečo Dopita napadol Soukupa.

Agátine oficiálne vyjadrenie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Ten tvrdí, že sa na neho Dopita v pondelok pri odovzdávaní Rozárky prichystal, keďže mu už podmienka skončila. "Dopita na mňa pri odovzdávaní dcéry slovne útočil a po odovzdaní ma napadol. Prišiel k bránke, otvoril ju a potom ma napadol. Mali to pripravené. Zbytok nechám na orgánoch činných v trestnom riadení. Na bitky po odovzdaní dcéry nie som stavaný," povedal Soukup pre Expres. Na vyjadrenie Dopitu, že ho pri bitke pohryzol, reagoval, že sú to "táraniny a lož". Podľa Hanychovej vyprovokoval Dopitu k bitke Soukup, pričom len bránil rodinu. Jej brat Vincent sa pýta, "či sa dá u Boha kúpiť predplatné na pokoj", kúpil by vraj rodinný balík. Ich mama, Veronika Žilková, zas podľa všetkého trochu dramatizuje, keď tvrdí, že sa pri Soukupovi bojí o život. Isté je to, že tento vzťah zašiel priďaleko a dopúšťať sa násilností pred deťmi je absolútne za čiarou zo strany všetkých zúčastnených.

Najčítanejšie