Jasno
13°
Bratislava
Michal, Michaela
29.9.2024
Agáta sa bojí o život, TIETO slová musia byť pre Soukupa bolestné! Má ale jasno, PREČO sa nechal dobiť!
Zdielať na

Agáta sa bojí o život, TIETO slová musia byť pre Soukupa bolestné! Má ale jasno, PREČO sa nechal dobiť!

Archívna reportáž

Rozchod Agáty a Jaromíra spôsobil už mnoho ťažkých situácií

Už priam ako scenár pre film pôsobí súboj bývalých partnerov a rodičov ročnej dcérky, Agáty Hanychovej (39) a Jaromíra Soukupa (55). Je tragédiou, kam až môže dospieť hnev dvoch zrelých ľudí, ktorí svoje súkromné záležitosti zdieľajú s verejnosťou. Ocitli sa v bode, keď už došlo aj na päste, dokonca pred zrakmi detí. Hanychovej rodina svorne tvrdí, že sa obávajú o život, pritom ale dušu skoro zo Soukupa vymlátil jej manžel Mirek Dopita (43).

​Život Agáty Hanychovej sa odohráva už od čias jej účasti v súťaži krásy, keď mala devätnásť rokov, na očiach verejnosti. Chcela sa stať českou Paris Hilton, čo sa jej vďaka sociálnej sieti vcelku aj podarilo. Preslávila sa najmä svojimi vzťahmi s mužmi, ktorých vystriedala neúrekom. S tromi má aj deti. Pri otcovi najmladšej, iba ročnej dcérky Rozárky, však narazila "kosa na kameň". Kedysi mediálny magnát Jaromír Soukup je príliš samoľúby na to, aby podliehal jej rozmarom, a ako právnik sa nebojí ísť ani do súdnych sporov. Je až poľutovaniahodné, že sa takto nepekne naťahujú o dcérku, a uplynulý týždeň to vyústilo až do bitky medzi ním a Agátiným manželom.

Hanychová v podcaste Agáta a Ornella vyjadrila svoje obavy o život. "Ten celý útok bol primárne na moju osobu a myslím si, že keby tam nebol môj manžel, tak tu možno už ani nesedím," dramaticky tvrdila. Potom šokovala ešte viac výrokom: "Bola to asi moja najosudovejšia chyba, že som Jaromíra Soukupa vôbec stretla a že som s ním tú Rózu mala, pretože je to človek, ktorého sa budem zbavovať strašne dlho a strašne zložito. Je to moja vina, že som takto skoro otehotnela." Pre ňu a deti bola bitka vraj taká trauma, že musia navštevovať psychológa. Na dom si dala okamžite nainštalovať kamerový systém a dokonca polícia bola Soukupovi odobrať jeho legálne držanú zbraň.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

No Soukup tvrdí, že to on sa cíti byť obeťou jej spiknutia s Dopitom. "Vedel som okamžite, že som naletel nastraženej pasci, ktorá ma má pripraviť o dcéru. Preto som to okamžite vyhodnotil tak, že mu nesmiem ublížiť, a bránil som sa len minimálne," povedal pre Blesk.cz, pričom vidno, že to v bitke riadne schytal, zatiaľ čo je Dopita takmer bez škrabanca. Ako Soukup, tak aj Agáta majú mať svedkov, ona údajne aj video bitky, ktorú mal nakrúcať na mobil syn Kryšpín. Polícia prípad vyšetruje. Verejnosť sa rozdelila na dva tábory. Jedni vnímajú Soukupa ako ohrdnutého pomstychtivého muža, druhí zas vinia Agátu z manipulácie a prekrúcania udalostí vo svoj prospech. Zrejme v tomto prípade platia obe tvrdenia, tí dvaja sa skutočne dlho hľadali...

Najčítanejšie