Jasno
16°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Vkus nezmenil! Becker sa tretíkrát oženil, jeho manželky vyzerajú akoby ich jedna mater mala!
Zdielať na

Vkus nezmenil! Becker sa tretíkrát oženil, jeho manželky vyzerajú akoby ich jedna mater mala!

Archívna reportáž

Becker bol istý čas aj trénerom Novaka Djokoviča

Bývalý skvelý tenista Boris Becker (56) zjavne stále nerezignoval na manželstvo, hoci ho vyskúšal neúspešne už dvakrát. Tentokrát si však svoju manželku pred vstupom do manželstva vyskúšal v dobrom aj zlom, keď musela vydržať aj jeho odpykávanie trestu za mrežami. Ich sobáš sa uskutočnil v sobotu v talianskom Portofine.

​Pre albína Borisa Beckera boli vždy osudové krásne ženy s tmavou pleťou. On sám nepatrí práve medzi krásavcov, ale nedá sa mu uprieť charizma. Navždy bude patriť aj medzi tenisové legendy. No ako sa však ukázalo pred pár rokmi, neštítil sa podvádzať v rámci svojho bankrotu pre dlhy vo výške 40 miliónov libier, keď pred veriteľmi ukryl 2,5 milióna libier aktív a úverov, za čo ho v Británii odsúdili na dva a pol roka väzenia. Jeho o 22 rokov mladšia snúbenka Lilian de Carvalho Monteiro (34) stála pri ňom počas súdnych pojednávaní, aj väzenia. Po jeho prepustení sa minulý rok presťahovali z Londýna do Milána.

Zdroj pre The Sun uviedol: "Boris je neuveriteľne vďačný Lilian za to, že s ním zostala počas najťažšieho obdobia jeho života. Povedal: 'Zachránila ma a nikdy na to nezabudnem. Je to žena môjho nového života!'" Lilian de Carvalho Monteiro sa narodila v africkom ostrovnom štáte Svätý Tomáš a Princov ostrov a je dcérou Victora Monteira, bývalého ministra obrany. Má tri vysokoškolské tituly a ovláda päť jazykov. Študovala v Ríme aj Londýne a v rámci svojej kariéry pôsobí ako analytička politických rizík. S Beckerom je od roku 2020. Ten sa dva roky predtým rozišiel s druhou manželkou, herečkou Lilly Kerssenberg, s ktorou žil 9 rokov v manželstve. Jeho prvé manželstvo s Barbarou Becker trvalo osem rokov. Azda nikomu nemôže uniknúť, že všetky tri sú si podobné.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Becker (@borisbeckerofficial)

Deň pred uzavretím sobáša páru v Portofine sa konala predsvadobná hostina v Janove, kam priplávali loďou. Na ich svadbe v sobotu v bývalom kláštore sa zúčastnilo cca 150 hostí. Nevesta mala krásne šaty bielej farby,  podľa jej slov"ako tabula rasa pre našu spoločnú budúcnosť" a Boris mal biele sako aj košeľu. Portofino si vraj vybrali po tom, čo tam minulé leto strávili dovolenku. Svadbu ukončili slávnostným obedom v nedeľu, celkovo stála svadobný víkend zhruba 300 tisíc eur, píše RTL. Pár má krásny byt v Miláne, kde spolu bývajú od minulého roka.

Najčítanejšie