Polojasno
16°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Na svadbe Anky Polívkovej chýbala jej MAMA! Priznala dôvod, do smrti si to bude vyčítať!
Zdielať na

Na svadbe Anky Polívkovej chýbala jej MAMA! Priznala dôvod, do smrti si to bude vyčítať!

Archívna reportáž

Pri dôležitom životnom kroku, keď herečka Anna Polívková (45) vstúpila do manželstva s manažérom známej svetovej siete pivovarov Giuseppem Melom, nechýbal ani jej otec Bolek Polívka (75). Odviedol ju aj pred "oltár" na pláži pri talianskom prístavnom meste Bari, odkiaľ pochádza ženích. Na fotkách však nebolo vidieť Aničkinu mamu, herečku Evelynu Steimarovú (79).

​Na dokonalo utajenom sobáši Aničky Polívkovej a Giuseppe Meleho na juhu Talianska sa zúčastnil aj otec nevesty Bolek Polívka s manželkou Marcelou. Oba páry sa spolu ukázali aj počas filmového festivalu vo Varoch v júli tohto roku. Marcela si zjavne rozumela s Giussepem, s ktorým viedli dlhý rozhovor, Bolek zas iste oceňuje jeho znalosť piva. Mele totiž už pár rokov pôsobí v Prahe ako manažér známej svetovej siete pivovarov. Vie sa dohovoriť niekoľkými jazykmi ako anglicky, francúzsky, španielsky, či rumunsky. Češtinu môže trénovať s Aničkou. Pomáha jej s tým zjavne aj otec, ale nevedno, či aj jej mama Evelyna Steimarová.

Dcérinej svadby sa Aničkina matka nezúčastnila, ako vysvetlila, na príčine je zdravotné trápenie. Aj preto sa tak trochu sa na dcéru hnevá, že tak dlho otáľala. "Anča je koza blbá, že sa takto neskoro vydáva. A ja už som stará. Keby do toho šla pred desiatimi rokmi, bola by som tam s ňou a strúhala rokenro. Mne je vážne zle, sotva sa plazím. Som na tom zdravotne fakt mizerne. Keby to len trošku šlo, tak som v Taliansku. Do pekla, to je život na ho*no. Dcéra sa mi vydáva a ja sa tu vlečiem z lekárne a sotva dýcham," posťažovala sa kedysi krásna herečka, ktorú obdivovali mnohí muži. Anna sa ale výzorom podala na otca. Po oboch však zdedila výrazný herecký talent.

​Neprítomnosť na dcérinej svadbe Evelynu veľmi mrzí. "Verte mi, že som strašne nešťastná, že tam nie som. Každý chce mať na svadbe oboch rodičov. Nadosmrti ma to bude mrzieť. Aj keď nie dlho, pretože umriem skoro. Anče to ale strašne prajem a som tam s ňou, ona to vie," zdôraznila Evelyna s výrazne pesimistickým nádychom. Na svadbu pozvala Anička aj "macochu" Chantal Poullain, ktorá mala kúpené už aj letenky, ale ochorela. "Tešila som sa tam, ale mám vážny priebeh covidu, tak je dobre, že som zostala doma. Novomanželom zo srdca prajem všetko najlepšie," odkázala. S Aničkou sú si blízke, krstila aj jej knihu Život na kolotoči. Na Aničkinu svadbu tak odletel jej syn Vladimír Polívka bez nej, no podľa fotiek si to krásna nevesta užila aj bez svojich "matiek", hoci nepochybne, neprítomnosť na takej dôležitej udalosti zamrzí.

Najčítanejšie