Zatiahnuté
14°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Anna Polívková sa v tajnosti vydala za fešného Taliana! Založí si ako 45-ročná aj rodinu?
Zdielať na

Anna Polívková sa v tajnosti vydala za fešného Taliana! Založí si ako 45-ročná aj rodinu?

Archívna reportáž

Na toho pravého si počkala herečka Anna Polívková až do svojich 45 rokov. Hoci o nápadníkov nemala nikdy núdzu, nejako jej to s nimi nevychádzalo. O Talianovi Giuseppem, s ktorým sa ukazovala posledné dva roky, hovorila len ako o svojom kamarátovi. Napokon ale práve jemu povedala tento víkend v Taliansku svoje áno.

​Svoju svadbu dokázala Anička Polívková dokonalo utajiť. Podľa informácií Blesku sa uskutočnila na juhu Talianska pri meste Bari priamo na pláži. Túto udalosť si nenechal ujsť ani jej slávny otec herec Bolek Polívka. Už deň predtým, ako zložili v sobotu s partnerom Giuseppem Melom svoj manželský sľub, sa konala zoznamovacia párty svadobných hostí. Anička mala na sebe biele šaty s kvetmi v pastelových farbách a vlasy si splietla do dvoch vrkočov. Priam žiarila, keď jej Giuseppe vyznával lásku za zvukov gitary.

Snúbenci si svoje áno v sobotu popoludní na pláži pred oddávajúcim povedali až dvakrát, ano v češtine aj si v taliančine. Anička bola zjavne dojatá, keď podpisovala sobášne formuláre. Neubránila sa ani slzám, ktoré si utierala vreckovkou a pomáhal jej pritom aj ženích. Slzy sa dokonca zaleskli v očiach aj jej otcovi Bolkovi Polívkovi, ktorý pritom len poznamenal: "Dievča sa mi konečne vydalo." Priviedol ju aj pred oltár, pričom si odložil u manželky Marcely na ten čas svoju paličku. Anička bola celá v bielom, závoj mala zložený do tvaru klobúka.

Anička si zahrala aj v úspešnej komédii Jedeme na teambuilding:

Potom sa konala na pláži aj svadobná hostina a zábava. Ako vidno na TÝCHTO exkluzívnych fotkách Blesku, nechýbala ani trojposchodová torta. Aničku do tanca vyzval aj šťastný otec, ktorý sa pritom stále usmieval od ucha k uchu. Anička ukázala svoj temperament, aj to, čo sa naučila počas populárnej tanečnej súťaže. Prezliekla sa do trblietavého topu a odhodila pritom topánky. Svadobný tanec predviedla aj s jej novomanželom Giuseppem Melom. Ten pôsobí od roku 2019 v pražskej pobočke najväčšej svetovej siete pivovarov. To, že je medzi ním a Aničkou niečo viac, ukázali verejne až na tohtoročnom filmovom festivale vo Varoch. Aj tam boli v spoločnosti Bolka Polívku a jeho manželky Marcely. Otázne je, či si plánujú založiť aj rodinu. Anička už predsa len má hraničný vek na materstvo, no mnohé príklady aj zo šoubiznisu ukazujú, že to rozhodne nie je nemožné.

Najčítanejšie