Polojasno
16°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Jasmina Alagič podstúpila zákrok, z prsníku jej odstránili hrčku!
Zdielať na

Jasmina Alagič podstúpila zákrok, z prsníku jej odstránili hrčku!

Koncom augusta sa Jasmina Alagič (35) na sociálnej sieti zverila s obavami kvôli hrčke, ktorú si nahmatala už pred časom pri prsníku. Aj keď ju to trápilo, dlho sa bála ísť na vyšetrenie a zákrok do nemocnice. Správa o tom, že išlo zrejme len o lipóm, ju ale evidentne upokojil a konečne sa odhodlala aj na zákrok. Verí, že výsledky z histológie budú v poriadku. Všetkým jej sledovateľkám z Instagramu, najmä ženám, odporúča prevenciu.

​Svoj sľub z konca augusta, že pôjde na sonografiu, Jasmina Alagič aj splnila. A nielen to, stihla už aj zákrok na chirurgii, kde jej odstránili hrčku pri prsníku, pre ktorú sa už dlhšiu dobu trápila. Dodávala odvahu aj jej sledovateľkám: "Pokiaľ s niečím otáľate, poďte so mnou do toho." Tento utorok sa vo večerných hodinách krátko pred zákrokom zverila so svojim veľkým strachom. Hneď, ako ho už mala za sebou, opísala jeho priebeh vo videu, no netajila svoj priam panický strach.

"Moji drahí, už mám po! Všetko sa to dalo prežiť, no, samozrejme, že som bola extrémne hysterická a mali čo robiť, aby to zvládli. Je to vonku, pôjde to na histológiu. Verím, že všetko bude v poriadku. Ďakujem vám za každú jednu správu a nezabúdajte na seba! Máme jeden život, vážme si ho a dávajme na seba pozor," dala na známosť Jasmina svojim fanúšikom zároveň s výzvou. Pripomenula, že netreba otáľať s riešením problémov, čoho sa snaží byť príkladom.

​Teraz verí, že bude môcť tento problém vypustiť celkom aj z hlavy. Ozvala sa na druhý deň po zákroku, keď viezla v aute Sanela do škôlky. "Mám sa veľmi dobre a vôbec nič ma nebolí. Vďakabohu, dúfam teda, že sa nič nedeje a stalo sa len to, že som sa konečne nevykašlala na vec, ktorá ma toľko trápila," konštatovala Jasmina, ktorá sa predtým, ako sa rozhodla už neotáľať, priznala, že je "strachopud". "Ale nemôžem byť pokrytec, ktorý tvrdí, ako sa máte o seba starať a na seba budem kašľať," dodala úprimne. Odmenou je pre ňu aj dobrý pocit, že konečne netlačí problém pred sebou.

Najčítanejšie