Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Jasmina vyzýva ženy na prevenciu! Našla si hrčku v poprsí, netají paniku!
Zdielať na

Jasmina vyzýva ženy na prevenciu! Našla si hrčku v poprsí, netají paniku!

Archívna reportáž

Jasmina je už pevnou súčasťou tímu ČSMT

Ani všetka nádhera sveta a jeho bohatstvá nedokážu urobiť radosť tomu, kto má problémy so zdravím. To si zrejme uvedomila aj moderátorka Jasmina Alagič (35). Na sociálnej sieti sa vyžalovala so svojím trápením. Našla si vraj v prsníku hrčku a, celkom pochopiteľne, spanikárila. Ide preto bezodkladne na sono prsníkov.

​Príspevok na svojom instagramovom profile poňala Jasmina Alagič aj ako osvetu. Nepochybne ale všetkých poriadne šokovala, keď sa zverila s jej zdravotnými problémami. "Mám takú hrčku, ktorá mi tu a tam pochoduje, zrejme je to nejaký lipóm a mám ho už niekoľko rokov. Nič to nie je, nemalo by to byť, ale som strachopud," vysvetlila dôvod svojich obáv. O svoje zdravie má starosť nepochybne aj kvôli svojmu synčekovi Sanelovi (5).

Načrtla hneď aj svoj plán, čo sa s tým chystá urobiť: "Okrem toho, že som si dala predsavzatie, že začnem cvičiť, keď budem mať režim, keď bude Sanel v škôlke a ja budem mať viac času na seba, som si dala predsavzatie, že si nechám urobiť sono pŕs." Zároveň vyzvala aj jej sledovateľky, aby ju nasledovali. "Pokiaľ s niečím otáľate, poďte do toho so mnou, pretože ja sa tiež chystám na rezanie," apeluje na všetky ženy, ktoré zo strachu či iného dôvodu otáľajú s prevenciou alebo riešením zdravotného problému.

Jasmina už od nedele žiari opäť na obrazovkách televízie JOJ talentovej šou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Zdôraznila, že práve prevenciu rozhodne netreba podceňovať. "Nemôžem byť pokrytec, ktorý hovorí, ako by ste sa mali o seba starať, a na seba samu pritom kašľať," dala najavo, že ani ona nie je práve ukážková "pacientka". Skoré zistenie prípadnej rakoviny môže výrazne zvýšiť šance každej ženy na uzdravenie. A to iste stojí za to obetovať svoj čas a ísť na obávanú preventívnu prehliadku. Azda aj Jasmina si vypočuje dobré správy a jej hrčka bude skutočne len neškodný problémik.

Najčítanejšie