Zatiahnuté, dážď
13°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Bude to šou! Rodina Karla Heřmánka zverejnila detaily poslednej rozlúčky!
Zdielať na

Bude to šou! Rodina Karla Heřmánka zverejnila detaily poslednej rozlúčky!

Archívna reportáž

Bol skvelý herec, bol hviezda šoubiznisu a vždy bol veselý a vtipný. Presne tak sa rozhodla poňať poslednú rozlúčku s Karlom Heřmánkom jeho rodina. V ich Divadle Bez zábradlí sa v sobotu 7. septembra uskutoční Den s Karlem, posledné zbohom s pohárom vína. Pozývajú aj verejnosť, ale ako píšu, slzy nie sú žiadúce.

​Netradičné oňatie poslednej rozlúčky vysvetlili v parte: ​"Náš milovaný manžel, otecko, dedko, brat a svokor Karel Heřmánek si nikdy nepotrpel na verejné oslavy. Čo ale dokázal predýchať, boli spontánne posedenia s priateľmi, na ktorých popúšťal uzdu svojmu bonvivánstvu, láske k životu a humoru."

Zdá sa, že hercovu rodinu napriek obrovskej tragédii neopustil zmysel pre recesiu, keď rozlúčku s Karlem Heřmánkom nazvali tajnou oslavou, na ktorej si "všetci priatelia a verejnosť budú môcť pripomenúť jeho cestu životom." V parte všetkých vyzvali: ​"Poďme si na nášho fešáka Huberta, pána Poppera či Lucifera zaspomínať nie so slzou v oku, ale s pohárom bieleho vína, s ktorým by si s nami rád ťukol na oslavu života." A nechýbal ani odkaz pre zosnulého do neba: "Milý otecko, milovaný Karle, nech ti na Tvojej poslednej ceste vyhrávajú anjeli. Spi sladko." Prekvapujúci je aj vtipný záver parte: "PS: Bude VYPREDANÉ!"

Tragický prípad vyšetruje polícia:

​Rozlúčka s oslavou prebehne v sobotu 7. septembra v v priestoroch Divadla Bez zábradlí, ktoré je rodinným podnikom Heřmánkovcov. Pre verejnosť, ktorá sa chce s Karlem Heřmánkom rozlúčiť, bude divadlo otvorené od desiatej do sedemnástej hodiny. Miestom stretnutia bude kaviareň divadla a pri paláci Adria, pri vchode do divadla, bude oficiálne pietne miesto, kde môžu jeho fanúšikovia zanechať ich odkazy a kvety. V priestoroch divadla si potom budú môcť zaspomínať na hercov profesionálny aj súkromný život. A tí, ktorí tam z rôznych dôvodov nemôžu prísť, si pohár vína so spomienkou na herca môžu vypiť doma.

Najčítanejšie