Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Šokujúce odhalenie! Kuchařová roky vystupuje ako ambasádorka OSN, nikdy ňou ale nebola!
Zdielať na

Šokujúce odhalenie! Kuchařová roky vystupuje ako ambasádorka OSN, nikdy ňou ale nebola!

Archívna reportáž

Aj v prípade bývalej Miss World Taťány Kuchařovej (36) sa potvrdzuje známe "kto seje vietor, žne búrku". Nie je síce nič neobvyklé, že po rozchode človek zanevrie na svojho partnera, ale verejne ho očierňovať je už za čiarou. Ondřej Brzobohatý (41) sa rozhodol dovolať spravodlivosti a zažaloval exmanželku. Počas procesu aj mimo neho však vyšli najavo rôzne skutočnosti v Taťánin neprospech.

​Najnovšie zistenia Taťánu Kuchařovú iste nepotešili. Po niekoľkohodinovom súdnom čítaní jej korešpondencie s publicistom a jej bývalým PR manažérom značky jej kozmetiky, Lubošom Procházkom, sa začali z Blesku informovať u českej kancelárie OSN, ako na to bude reagovať. Kuchařová totiž vystupuje od roku 2017 ako ambasádorka udržateľného rozvoja a zastupuje neziskový sektor v OSN, a to sa nezlučuje s tým, ako sa vyjadrovala o gay komunite a tým aj k vyznaniu sexuálnej slobody. Ako sa však ukázalo, oficiálne ju tým nikto nepoveril. Je až na počudovanie, že to doteraz nikomu nenapadlo overiť.

"Pani Kuchařová sa podľa našich znalostí dlhodobo angažuje na národnej úrovni na podporu globálnej agendy SDGs. Otázky v tejto veci je nutné smerovať na príslušné inštitúcie, ktoré túto rolu zaisťujú, odporúčam ministerstvo zahraničných vecí alebo životného prostredia. Verím, že vám relevantné české inštitúcie poskytnú ďalšie informácie, ktoré sa zaoberajú obsahom, rozsahom i dĺžkou mandátu,"  vyjadril sa pre PrimaNews Michal Broža, vedúci kancelárie informačného centra OSN v Prahe pre Prima News. Podobná odpoveď prišla aj z českého ministerstva zahraničia.

"Pani Kuchařová sa v mene českého neziskového sektoru dlhodobo účastní rôznych zasadaní a akcií v rámci OSN najmä k témam udržateľného rozvoja alebo práv žien, a to v spolupráci s rôznymi rezortmi. Titul ambasádorky pre ciele udržateľného rozvoja (SDGs) OSN jej MZV neudelilo, a preto nemôžeme zdieľať ani žiadne ďalšie podrobnosti k tejto funkcii," objasnil hovorca ministerstva zahraničia Daniel Drake. Vyjadrila sa k tomu pre Primu aj sama Taťána Kuchařová: "Vystupujem dobrovoľne, nie som ako ambasádorka nikde zamestnaná a všetky náklady s tým spojené si hradím sama. Moja rola vzišla z tejto dlhoročnej spolupráce, ktorú považujem za zmysluplnú a dôležitú." Snáď tých prekvapení už viac nepribudne, popularita krásnej miss totiž letí strmhlav nadol.

Najčítanejšie