Jasno
15°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Brzobohatý šokovaný z exmanželky Kuchařovej! Po piatich hodinách na súde bol úplne zhnusený!
Zdielať na

Brzobohatý šokovaný z exmanželky Kuchařovej! Po piatich hodinách na súde bol úplne zhnusený!

Archívna reportáž

Ani po vyše dvoch rokoch od rozvodu manželstva Ondřeja Brzobohatého (41) a Taťány Kuchařovej (36) medzi nimi nenastal pokoj. Vlani na jar vypukol škandál úniku informácie zo spisu podanom pre cirkevný rozvod, že má Ondro záľubu v drag queen. Ako neskôr vysvitlo, postarala sa o to Táňa. Prezradil to na ňu publicista a reportér Luboš Procházka, s ktorým vo veci zverejnenia intímnych informácií o Brzobohatom spolupracovala. Ondřej na ňu preto podal žalobu na súd. Súdne pojednávanie, ktoré sa uskutočnilo v stredu, trvalo až päť hodín, ale nestačilo to a proces bude pokračovať 21. augusta.

​Na súd, ktorý sa konal 7. augusta v Prahe v spore Ondřeja Brzobohatého proti Taťáne Kuchařovej, jeho exmanželke, sa osobne dostavil iba on, ju zastupovala advokátka. Päť hodín trvalo iba čítanie súkromnej konverzácie medzi Kuchařovou a Lubošom Procházkom, ktorý ju poskytol súdu v plnom znení ako dôkaz jej plánovaného komplotu. Nahnevalo ho totiž, keď sa dozvedel, že celú záležitosť chce hodiť na jeho plecia. "Vyzýva protistranu, aby žalovali mňa, preto som sa rozhodol svedčiť, aby som pravdivo popísal do detailov všetko o celom príbehu," vysvetľoval dôvod zmeny svojho postoja.

Vo svojom pomstychtivom hneve zašla Táňa priďaleko a bola zrejme natoľko zaslepená, že nevnímala ani ako riskuje. To, čo odznelo na súde v rámci poskytnutej konverzácie medzi ňou a Procházkom, vyznieva až zúfalo. Brzobohatého chcela potrestať tým, že ho mediálne zničí. V správach s Procházkom píše, že treba "zrúcať ten jeho klamlivý imidž" o tom, že "tají svoju nevyhranenú sexualitu". O jeho mame sa vyjadrila, že "to vie a kryje ho" a o sestre Role, že je "fetka a nedá sa jej veriť." Pre Ondřeja to museli byť muky, tak dlho počúvať tie zákernosti, na záver sa ospravedlnil aj za exmanželku za čas, ktorý mohli všetci prítomní tráviť lepšie.

​Najsilnejšie ale vyzneli jeho slová o obrovskej Táninej zákernosti. "Je to šokujúce. Je strašné zistiť, že ste žili s niekým, koho vlastne vôbec nepoznáte. Tú anuláciu cirkevného sobáša podám asi skôr ja. Hlavne nech to parazitovanie na mojom živote skončí. Už nechcem, aby sa ma to dotýkalo. Nemôžem uveriť tomu, že som s takým človekom trávil najintímnejšie chvíle v živote. Nemôžem uveriť, že tento človek bol schopný naše najintímnejšie veci preposlať bulvárnemu novinárovi," rozhorčoval sa Brzobohatý. Tánina advokátka sa ale ohradila, že Procházka zmazal časti poskytnutej konverzácie, ktoré poskytne súdu. Je otázne, čo zásadné to zmení na tom, čo Táňa o svojom exmanželovi zjavne písala. A to jej rozhodne neslúži ku cti.

Najčítanejšie