Polojasno
10°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Pozreli sa na to cez vedu! TOTO je najkrajšia žena na svete spomedzi hviezd šoubiznisu!
Zdielať na

Pozreli sa na to cez vedu! TOTO je najkrajšia žena na svete spomedzi hviezd šoubiznisu!

Archívna reportáž

Zendaya je hviezda najmä medzi mladými

Na pomoc pri výbere najkrajšej ženy sveta prišla najnovšie aj umelá inteligencia, ktorá krásu tváre hodnotí podľa "zlatého rezu", pomerného čísla známeho aj ako písmeno Φ, o ktorom sa zmieňoval už Pytagoras. Aktuálne istý uznávaný odborník na plastickú chirurgiu zostavil s pomocou najnovších počítačových mapovacích techník práve na základe zlatého rezu zoznam najdokonalejších krásavíc šoubiznisu sveta.

​Ťažko byť vo veciach krásy objektívny, keď sa každému páči niečo iné. Poroty v súťažiach miss sa obvykle dokážu zhodnúť aj na základe iných kritérií, no nápomocný pri "objektívnom" určení dokonalosti je aj tzv. zlatý rez. Ten naprogramovali do počítačovej technológie, ktorú používa aj doktor Julian De Silva vo svojej praxi plastického chirurga.

Vytvoril zoznam najkrajších žien sveta, keď vyberal z hviezd šoubiznisu, píše DailyMail. Na tvár známych herečiek či speváčok zakreslil počítačový program "pentagram" zlatého rezu a výsledok bol hneď na svete. Na prvom mieste sa umiestnila herečka Anya Taylor-Joy, na druhom speváčka a herečka Zendaya, tretia skončila modelka Bella Hadid. No mnohí namietajú, že v prípade týchto hviezd nejde celkom o prirodzenú krásu a nevyzerali vždy tak, ako dnes. Na druhej strane Zendaya či Anya plastiky nepodstúpili, ich tvár prosto len "dospela" a je v rukách špičkových vizážistov.

Bella Hadid a jej výnimočná tvár a najmä ukážkové mačacie oči:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bella ? (@bellahadid)

Podľa starodávnej vedeckej metódy na základe "zlatého rezu" o dokonalosti, sa pomer očí, obočia, nosa, pier, brady, čeľuste a tvaru tváre priblížil ideálu krásy až na 94,66 % u herečky Anny Taylor-Joy. Poloha jej očí získala v tomto hodnotení až 98,9 %, čo je len 1,1 % od dokonalého tvaru. Najmenej, 92 %, dostali jej pery. Tesne za ňou skončila s celkovo s 94,37 % jedna z aktuálne najväčších hviezd Hollywoodu Zendaya. Ani tretia, topmodelka Bella Hadid, nemala oveľa menej s jej 94,35 %. Bella sa ale netají tým, že má plastiku nosa, čo však už ľutuje. Až 99,7 % získala v skóre jej brada. Zaujímavé je, že všetky tri sú úplne iné, no nepopierateľne veľmi príťažlivé.

Štvrtá najkrajšia je Margot Robbie, s čím by iste mnohí súhlasili:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Najčítanejšie