Jasno
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Matuš a jeho Lucka prespievali Bartošovej hit! S napätím čakali na reakcie ľudí, a tie aj prišli!
Zdielať na

Matuš a jeho Lucka prespievali Bartošovej hit! S napätím čakali na reakcie ľudí, a tie aj prišli!

Zdroj: Instagram/BM

Pôvabná manželka speváka Bohuša Matuša (50), Lucie Matušová (21), púta na seba čoraz väčšiu pozornosť. Z ešte donedávna dievčaťa dozrela rýchlo na mladú ženu. S manželom vychovávajú trojročnú dcérku Natáliu, ktorá im robí radosť. Lucie však kvôli tomu nestíha dokončiť školu a zmaturovať. Nie všetci vedia, že študovala na konzervatóriu spev. No že má pekný hlas, dokázala aj teraz, keď s manželom naspievali duet, kedysi veľký hit Knoflíky lásky.

​Na youtubovom kanáli aktuálne Matušovci zaujali prespievaním duetu Knoflíky lásky, ktorým sa začiatkom osemdesiatych rokov preslávila dvojica Iveta Bartošová a Petr Sepéši. Okrem pochvaly sa dočkali ale aj hejtov, ako to už býva. Lucie by chcela dať na pravú mieru rôzne špekulácie okolo toho.

S nápadom prišla producentka seriálu Iveta. "Boli sme oslovení, či by sme si nejaký duet na koncerte Pocta Ivete, ktorý sa koná v septembri v Lucerne, nezaspievali. Získali sme od nej podklad k duetu Knoflíky lásky, čím by som chcela utnúť hlúpe špekulácie, že sme pesničku použili nezákonne a podobne. Skúsili sme si ju teda v domácom štúdiu manžela nahrať a čakali na reakcie ľudí, aby som sa rozhodla, či budem môcť ešte na spoločnom vystúpení zapracovať, alebo to bude prepadák a bude lepšie vystúpenie odmietnuť," vysvetľovala pre Super.cz manželka Bohuša Matuša, zjavne pripravená na všetko. A dopadlo to nad očakávania.

Pod pesničkou pribúdajú pochvalné komentáre:

"Toľko pozitívnych reakcií a komentárov ma dojalo. V žiadnom prípade nechcem a ani nemôžem Ivetu kopírovať alebo nahradiť. Spievam to pre seba a pre ľudí, ktorí ju milovali, vážili si ju a nepatrili do skupiny tých, ktorí jej tak nesmierne ublížili. Kopa interpretov spieva prevzaté piesne, diváci ich na koncertoch vyžadujú. V tomto ohľade máme svedomie čisté a dúfame, že pesničiek teda bude viac," dala Lucka na vedomie, že je s ohlasmi spokojná a so spevom rozhodne nekončí. Síce je ešte jasné, že potrebuje nabrať skúsenosti, ale hlas má príjemný. Naspievanie duetu je ďalším krokom smerom k jej speváckej kariére. "Spievajte spolu viac pesničiek, krásne vám to ladí," odkázali im priaznivci nadšene.

Najčítanejšie