Jasno
18°
Bratislava
Aurel
25.10.2024
Tri roky po smrti Milana Lasicu priznala jeho dcéra Hana výčitky a smútok pre TOTO zlyhanie!
Zdielať na

Tri roky po smrti Milana Lasicu priznala jeho dcéra Hana výčitky a smútok pre TOTO zlyhanie!

Archívna reportáž

Čas letí, a hoci sa to azda mnohým zdá byť "ako včera", sú to už tri roky, čo majster Milana Lasicu (†81) vydýchol naposledy. Skonal priamo na pódiu, po jeho vystúpení 18. júla. Jeho dcéru Hanu odvtedy neprestal sužovať smútok, no nielen zo skonu milovaného otca, ale najmä pre nesplnený sľub.

​Iste nikto nepredpokladal, že vystúpenie Milana Lasicu na výročnom koncerte Bratislava Hot Serenaders, kde spolu s týmto orchestrom vystúpil, bude jeho posledné. Do poslednej chvíle vyzeral v pohode a tešil sa z ovácií divákov. Po záverečnej piesni Som optimista však na javisku nečakane skolaboval a následne napriek pomoci skonal. Asi najsilnejšie z rodiny to doteraz prežíva jeho prvorodená dcéra Hana, ktorá si pripomenula výročie skonu jej otca smutným príspevkom na Instagrame.

"Dnes sú to už tri roky. Najviac ma mrzí, že práve v ten deň bolo veľká horúčava, s otcom som sa matne dohovorila, že sa stretneme, ale nakoniec som to nestihla... kvôli ničomu konkrétnemu, len bolo teplo a nezvládala som sa zorganizovať. A dnes je mi to ľúto. Keby bolo možné žiť vždy naplno podľa hesla - Je to možno naposledy. Ale každodennosť to nie vždy umožňuje. Už som sa s tým zmierila a nevyčítam si to, ale je mi smutno, keď si na to spomeniem," priznala najstaršia Lasicova dcéra na sociálnej sieti pri príležitosti výročia otcovho skonu a pridala aj  spoločnú fotku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hana Lasicova (@hana_lasicova)

Hana vraj tušila, že sa jej otca nepodarí po jeho kolapse oživiť, ale neskôr vraj bolo pre ňu "veľmi ťažké to spracovať". Desať rokov predtým údajne vôbec neplakala, ani jej tento prejav smútku nechýbal. S odchodom otca nastal zlom. "Teraz sa už plačom ventilujem pomerne často," zdôverila sa Hana, ktorá kreativitu zdedila po rodičoch. 

Najčítanejšie