Jasno
23°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Leoš Mareš si užil stužkovú jeho syna, najväčšie dojatie ho čakalo, keď dal maturant dole sako!
Zdielať na

Leoš Mareš si užil stužkovú jeho syna, najväčšie dojatie ho čakalo, keď dal maturant dole sako!

Archívna reportáž

Leoš sa po dvoch synoch tešil na dcérku, no chlapcov nezanedbáva

V rodinách s tohtoročnými maturantmi prežívajú radosť z ukončenia stredoškolského štúdia. Posledné týždne boli pre nich hektické, na jedeň a v zime sa lúčili na maturitných plesoch a potom museli zarezávať nad učivom k maturitným skúškam. Medzi ich úspešných absolventov sa zaradil najnovšie aj Jakub Mareš (18), syn Leoša Mareša (48).

​Hrdý otecko sa na Instagrame pochválil čerstvým maturantom. Na spestrenie pridal fotografie a video z jeho stužkovej, na ktorej nechýbal ani on. "Na pamiatku. Maturák 2024. Jakub 18 rokov," napísal k fotkám. Na rozdiel od slávneho otca, oblečeného v čiernom outfite, Kubo sa vynímal v bielom obleku. Ukázalo sa, že je po otcovi šoumen a má zrejme aj zmysel pre recesiu.

Počas tanečného vystúpenia jeho triedy na Leošov hit Svalnatec zo začiatku milénia, sa Jakub prezliekol do bieleho trička s otcovou podobizňou. "Nebudem klamať, bol som dojatý. A to ešte potom stojí v tričku z roku 1999 a ešte v rovnakej póze, ako ja na tom tričku," poukázal Leoš na dojímavé momenty z plesu. Spolu s ním sledovala vystúpenie aj jeho mama a mladší syn Matěj. Marešova manželka sa neukázala, no, pochopiteľne, nechýbala jeho prvá manželka, tiež Monika, ktorá si nenechala tento významný moment jej syna ujsť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Iba nedávno, presne v deň, keď sa stal český hokejový tím majstrom sveta, zdolali Leoš s Jakubom Kilimandžáro a ako sa priznal, siahol si na dno svojich síl. Kubovi sa už podarilo zdolať aj maturitu a v auguste ho čaká štúdium biznisu na Florida Southern College. Nebude to lacná záležitosť. Školné stojí ročne viac ako 40 tisíc dolárov, na ubytovanie v kampuse pôjde ďalších takmer desaťtisíc a strava v základnom balíčku vyjde cez 6 tisíc dolárov. Ako pripomenula pred časom jeho mama, Kubo robí vrcholovo vodné lyže. Veľmi ho to baví a na Floride, kde vlani trénoval, sú na tento šport ideálne podmienky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Pre ženu

Najčítanejšie