Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pomôcť Dominike Gottovej..? Už by som to nespravila, hovorí jej niekdajšia kamarátka!
Zdielať na

Pomôcť Dominike Gottovej..? Už by som to nespravila, hovorí jej niekdajšia kamarátka!

Zdroj: screenshot/Blesk.cz

Na najstaršiu dcéru Karla Gotta (†80), Dominiku Gottovú (50), spomínala speváčka Šárka Rezková (54). Mala ju možnosť za ten čas, čo u nej bývala v podnájme, spoznať trochu bližšie. Nebolo to s ňou vraj ľahké, veľa pila, užívala lieky a spolubývanie nebolo rozhodne nič príjemné. Musela po čase z jej domu odísť, čo sprevádzalo vzájomné osočovanie a nezdalo sa, že by toto kamarátstvo ešte malo šancu

​Speváčka Šárka Rezková ubytovala vo svojom dome Dominiku Gottovú po prosbe jej známych. Dominika priletela práve do Prahy z Helsínk po rozchode s manželom a nemala kde bývať, a tak Šárka vysťahovala syna z jeho izby do inej, aby jej poskytla čo najväčšie súkromie. Ako sa neskôr ukázalo, v izbe fajčila, popíjala a kombinovala to aj s liekmi. Po vyhadzove, keď takmer podpálila cigaretou dom, mala vraj naznačovať jej partnerovi Mirovi Kolodzejovi, že Šárka má milenca v Chebe, odkiaľ pochádza. Tesne pred plánovaným sobášom sa preto rozišli, hoci to nebola pravda.

Rezková na ňu nedávno spomínala v relácii Kápni božskou. "Finančne som na tom bola horšie než Dominika, ale pretože sme mali v dome izbu navyše, ponúkli sme jej ju," vysvetľovala dobré pohnútky v snahe pomôcť. "Či to bola chyba? Skôr skúsenosť, už by som to asi neurobila," mieni Šárka, ktorú známi neupozornili, že Dominika nadmerne holduje alkoholu. "Zo začiatku sa veľmi snažila, ale keď sa potom objavil jej manžel, s ktorým má nejaké zvláštne prepojenie, tak to všetko padlo," zverila sa. Dominiku začal riešiť v médiách jej vtedajší partner Miroslav Kolodziej, hoci s tým vraj Šárka nesúhlasila.

"Ja ale o Dominike nechcem hovoriť zle, je to inteligentné dievča, žiadna hlupaňa. Padli zlé slová, bol tam nejaký alkohol, nejaké tabletky, ja som jej hovorila, že by to nemala robiť, ale ona sa tým ochraňovala," vyjadrila sa o Dominike, ktorá je už odvtedy tri roky späť v Helsinkách. V Prahe nenašla pokoj a kvôli covidu stratila prácu a nemala tam z čoho žiť. V Helsinkách dostala slušnú podporu od štátu a navyše im tam s manželom pridelili aj sociálny byt. Na otázku, či by sa s ňou chcela stretnúť, Šárka odpovedala: "V kontakte nie sme. Možno s odstupom času, keby na sebe zamakala... Ale myslím, že o to nestojíme ani jedna." Zdá sa, že Dominika odháňa priateľov, čo dokázala už neraz, len od manžela sa nevie odpútať, hoci ten stojí azda za väčšinou jej problémov.

Najčítanejšie