Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Soukup kope a kope! Z Dopitu spravil TOUTO poznámkou blbca, Žilkovú vysmial ako svokru!
Zdielať na

Soukup kope a kope! Z Dopitu spravil TOUTO poznámkou blbca, Žilkovú vysmial ako svokru!

Archívna reportáž

Ešte donedávna sa Jaromír Soukup (54) snažil zdržiavať komentárov na margo jeho expartnerky Agáty Hanychovej (38). Vyzerá však, že mu došla trpezlivosť najmä po tom, čo Agáta odišla s manželom a dvomi staršími deťmi do Paríža a Rozárku nechala doma, hoci práve kvôli Soukupovi a jeho zákazu s bábom vycestovať. No neoznámila mu to a on z toho urobil aféru, keď nechal dokonca skontrolovať dcéru políciou. Dozvuky sú veľké, k Agáte sa pridala jej mama Veronika Žilková, čo sa Soukupovi nepáči, a tak sa do nej pustil a schytal to aj Agátin manžel.

​Počiatočná vášnivá láska Agáty Hanychovej a Jaromíra Soukupa sa po zhruba roku zmenila na až zarážajúcu nenávisť. Najhoršie na tom je, že jablkom ich sváru sa stala ich dcérka, ktorá ešte nemá ani rok. Soukup sa jej domáha, čo sa Hanychovej nepáči a robí mu prieky, on jej to s plnou silou vracia. Ktovie, či Agáta pomyslela na to, čo spôsobí, keď nechá na štyri dni Rozárku u mamy Veroniky Žilkovej a ona odíde s deťmi a manželom cez jarné prázdniny do Paríža. Neutajilo sa to, a keď Soukup nechal hľadať Rozárku políciou, Žilková ho vysmiala, ba pridala aj kritiku smerom k ministrovi vnútra.

Veronika si vraj nikdy Jaromíra extra neobľúbila, a aj on žiadne vrúcne city neprechovával. Teraz opäť nevynechal príležitosť a svoj postoj k Agátinej mame ostro vyjadril pre Expres.cz: "Pani Žilková nemá právo starať sa o Rozárku bez môjho súhlasu. Súdne spory o odlúčenie od mojej dcéry zahájila jej dcéra, paní Dopitová, tak sa nemôže sťažovať, že trvám na dodržiavaní pravidiel určených súdom. O odjazde pani Dopitovej na 4 dni a odloženie Rozárky tretím osobám neznámo kde, som nevedel." Ako vyplýva z jeho slov, mala to byť teda Hanychová, ktorá chcela dcérku získať súdnou cestou do výlučnej starostlivosti, no zvrtlo sa to inak, ako čakala.

Rozárka je v centre sporu, rodičia si ju podávajú v napätej atmosfére:

​No doteraz pomerne diplomatický Soukup napriek svojmu pomerne výraznému úspechu, keď má dcérku dvakrát do týždňa plus každý druhý víkend, zvyšuje intenzitu tlaku, aj kritiky rodiny jeho expriateľky. Na margo Agátinej mamy a ich vzťahu si neodpustil poznámku: "Žilkovú som videl štyrikrát v živote, z toho raz v televízii. Svokra storočia ma pozvala raz za rok a pol na obed. Raz." Aby toho nebolo málo, pustil sa aj do Agátinho manžela. "Dopitu som videl dvakrát. Raz na bizarnom paintballe k narodeninám jeho synáčika, kde nepovedal nič okrem slova pivo. Potom som ho našiel po narodení Rozárky rozvaleného v obývačke, že si ako prišiel pre toho Kryšpína," zhodil Dopitu šmahom ruky naznačujúc nie práve lichotivo ako ho vníma. Zdá sa, že tento príbeh bude ešte dlhý a škaredý, len či bude víťazkou Rozárka, akoby bolo na druhej koľaji...

Najčítanejšie