Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Šok pre Žilkovú! Soukup poslal políciu, do sporu sa zapojil aj minister a Agáta nasadila korunu!
Zdielať na

Šok pre Žilkovú! Soukup poslal políciu, do sporu sa zapojil aj minister a Agáta nasadila korunu!

Archívna reportáž

Po narodení Rozárky sa mali vziať, je z toho škaredá vojna o bábo

Vojna o desaťmesačnú dcérku Rozárku medzi Agátou Hanychovou (38) a Jaromírom Soukupom (54) nabrala nepríjemné obrátky. Podľa predbežného opatrenia súdu ju majú v striedavej starostlivosti, čo je kameň úrazu. Soukup jej zakázal okrem iného zverejňovať aj fotky dievčatka, ale aj odísť bez jeho súhlasu do zahraničia. Rozárku preto nechala doma, keď odletela s deťmi do Paríža, ale Soukupa to poriadne vytočilo a poslal do jej domu políciu.

​Kým je s manželom a dvomi staršími deťmi v Disneylande v Paríži, zverila Agáta Hanychová dcérku Rozárku do opatery mamy Veroniky Žilkovej. Je ale otázne, prečo o tom neinformovala Jaromíra Soukupa a nedohodli sa, nemuselo to byť azda také dramatické. Keď sa to dozvedel, poriadne zúril a neváhal poslať zisťovať políciu, kde a s kým je jeho dcéra. Zrejme vedel, že Veronika Žilková má vystúpenie v divadle a Rozárke sa preto nemôže venovať. Polícia do Agátinho domu prišla a našla spokojnú Rozárku doma v opatere pestúnky. Neveľmi sympatický je ale fakt, že sa Soukup predtým, ako volal políciu, neunúval kontaktovať Agátu, aby sa dozvedel fakty od nej.

Na svojom instagramovom profile rezolútne vyhlásila: "A dosť! Včera vtrhla Policie ČR do domu Agáty, aby našla Rózu v pohode pri večeri. Pred domom policajný zásah a potom aj môj príjazd z divadla fotili bulvárni fotografi. To všetko na príkaz Jaromíra Soukupa. Pán Rakušan, takto úkolujete políciu? Nie je dôležitejšie hľadanie naozajstného nebezpečia pre občanov? Prečo polícia nekontaktovala matku a radšej vtrhla do domu a vydesila dieťa aj s profi pestúnkou?" Možno aj na jej prekvapenie nenechal český minister vnútra Vít Rakušan jej otázku bez odpovede.

Od rozchodu to medzi Agátou a Jaromírom poriadne vrie:

"Podľa niektorých som ako minister vnútra neschopný, podľa iných zas všetkého schopný. Čoho určite schopný nie som, je úkolovať políciu, čo má, alebo, naopak, nemá robiť. Polícia vie, aké sú jej povinnosti. Laická verejnosť o tom má stále skreslené predstavy, ako zisťujem i počas svojich Debát bez cenzúry. U vás, pani Žilková, vzhľadom na to, že bol váš exmanžel ministrom zahraničia a obrany, by som očakával väčší vhľad do kompetencií predstaviteľov vlády. V každom prípade vám všetkým úprimne prajem čo najpokojnejšie doriešenie všetkých rodinných sporov," odkázal jej s narážkou na jej minulosť. Iste je ale namieste najmä jeho posledná veta, aby si rodina riešila veci v súkromí bez účasti verejnosti.

Agátina reakcia na konanie jej expriateľa bola ostrá: "Posielam lásku všetkým deťom ohrdnutých debilov, ktoré musia znášať ich naschvály. A že ich nie je málo." Zdieľala tieto slová ako reakciu nielen na policajnú kontrolu, ale aj Soukupove vyjadrenia na margo opatrovania Rozárky inými osobami ako rodičmi. "Profi opatrovateľka? To je kto? Ja som nikoho neschválil. Podľa rozhodnutia súdu je opatera osobná. Podniknem právne kroky," vyjadril sa a za opatrovateľku považuje zjavne aj babku malej Rózky, Veroniku Žilkovú, ktorá podľa neho "nemá právo opatrovať Rozárku bez môjho súhlasu". Nuž, nech sa na to človek pozerá akokoľvek, len ťažko sa sympatizuje so Soukupoom a zdá sa, že niečo môže byť pravdy na tomto Agátinom odkaze:

Instagram/AH

 

Najčítanejšie