Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Je to stále ona?! Ultra štíhla hviezda pózovala v plavkách, ľudí ale zaskočila jej tvár!
Zdielať na

Je to stále ona?! Ultra štíhla hviezda pózovala v plavkách, ľudí ale zaskočila jej tvár!

Archívna reportáž

V poslednom čase sa hviezdna austrálska herečka Nicole Kidman (56) objavuje v čoraz odvážnejších outfitoch. V New Yorku sa ukázala na premiére seriálu Expact v čiernych šatách, ktoré len minimálne zakrývali jej telo v hornej časti. Na obálke februárového Vogue Australia bola pre zmenu s čiernym hadom okolo krku a v čiernych okuliaroch takmer na nepoznanie.

​​Nie všetci fanúšikovia Nicole Kidman sú nadšení z jej aktuálneho výzoru a azda až priveľmi štíhlej figúry odetej neraz do extravagantných outfitov, ktoré máločo zahaľujú. Nové snímky zo zákulisia jej fotenia pre Vogue Australia, na ktorých je s čiernym hadom okolo krku, majú zrejme zdôrazňovať jej sexepíl. "Nicole Kidman je veľmi opatrná v tom, s kým sa rozhodne vydať na dobrodružstvá, ale to neznamená, že sa na ne nevydá," píše sa v titulku tohto slávneho magazínu. Nedávno mal premiéru seriál Expats s ňou a začala nakrúcať nový erotický thriller Babygirl s Antoniom Banderasom.

Jedna z fotiek s čiernym hadom sa objavila aj na obálke tohto časopisu a vyvolala rozporuplné reakcie. Mal to byť pritom jej nápad. V rozhovore sa Kidman zverila, že hady ju veľmi fascinujú tým, ako sa kĺžu a pohybujú a zamýšľa sa aj nad ich zvliekaním sa z kože. "Myslím si, že sú veľmi krásne," povedala a priznala, že sa s nimi ešte nikdy nefotila. "Môžete s nimi skúšať rôzne veci, čo ma vzrušuje," vysvetľovala a azda to aj trochu prehnala s priestorom ponechaným na fantáziu. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue Australia (@vogueaustralia)

Okrem obdivných komentárov sa však na jej Instagrame objavili aj mnohé s kritikou. "Úprimne, nenechala so sebou zas niečo urobiť? Už ani nevyzerá ako ona," poznamenal niekto k jej tvári. "Je to príšerné," tvrdil druhý. "Čo sme urobili, aby sme si toto zaslúžili?" pýtal sa zúfalo iný kritik. V komentároch pod fotografiami Nicol s hadom v Daily Mail ju tiež veľmi nešetrili. "Vyzerá ako pornohviezda na obale DVD," zhodil niekto herečku. Dostala aj radu: "Dajte to preč, zlato, ste úspešná seriózna herečka, matka a manželka. Nemusíte to robiť, aby ste sa cítila sexi." Ale ako sa už Kidman neraz vyjadrila, z takýchto hejtov si hlavu nerobí a jej jej jedno, kto si čo myslí. Napokon, ak je sama spokojná a neženie ju do vylepšení len zúfalá túžba po večnej mladosti, je to úplne v poriadku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Kidman (@nicolekidman)

Najčítanejšie