Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Definitívny koniec! Patrasová znechutene prijala správu o blondínke, ktorá ju nahradila!
Zdielať na

Definitívny koniec! Patrasová znechutene prijala správu o blondínke, ktorá ju nahradila!

Zdroj: screenshot/youtube

Po úspechoch vo filme, kde sa Dagmar Patrasová (67) preslávila najmä rolou Xénie v rozprávkovom seriáli o Arabele, alebo krásnou mimozemšťankou v Návštevníkoch, ale aj odvážnou nahou scénkou z Vrchní, prchni! sa po čase celkom preorientovala na moderátorku a speváčku v detských programoch s neodmysliteľnou bábkou dážďovkou Júliou. To už bola mamou syna Felixa Slováčka mladšieho a aj kvôli účinkovaniu v mnohých rozprávkach jej boli detské témy blízke.

​Ako je verejne známe, Dagmar Patrasová už roky znáša nevery jej manžela Felixa Slováčka. V mladosti bola pritom sexsymbolom a snom mužov snáď všetkých vekových kategórií. Felix ju ale očaril natoľko, že určoval aj jej smerovanie v hereckej kariére a preto sa v deväťdesiatych rokoch celkom preorientovala na deti. Nevedno, či len nechcel mať konkurenciu v jej hereckých kolegoch, alebo správne vycítil, že tam je ešte trh voľný. Dáda hneď uspela a stala sa pre deti veľkou hviezdou. Jej hit o "žížale", ale aj mnohé ďalšie, jej prinášajú doteraz sympatické tantiémy.

Ani po tom, čo sa jej narodila dcéra Anička (28), svoju úspešnú kariéru neprerušila, a zverila ju do rúk opatrovateliek. Aničku to však veľmi silno poznamenalo, ako sa neraz zverila, ale mamu napriek tomu milovala a obdivovala. Ako sa Dáda neskôr požalovala, práve ona vtedy najviac napĺňala spoločné rodinné konto, čo však vraj potom Felix rád rozhadzoval s milenkami, najmä počas 7 rokov s Luciou Gelemovu. Jeho aféra s ňou Dádu celkom psychicky ochromila, upadla podľa všetkého do osídiel alkoholizmu, čím si postupne odstrihla aj svoju kariéru v detských programoch.

Pripomeňte si jeden z najväčších Dádiných hitov pre deti:

Napriek tomu sa jej dotklo, keď v nedávnej tlačovej správe spomínali jej meno s novým projektom, žiaľ, v zmysle tej pokorenej. "Nová Dáda, to je Kája! Pokiaľ sa totiž niekto hodí za nástupkyňu legendárnej zabávačky detí, potom je to Karolína Blehová alias Kája, ktorá má namiesto dážďovky Júlie svojho Bambuláčka," stálo v texte a Dáde tieto slová zaťali do živého. "Počujem o tom prvýkrát v živote, nikto sa ma na nič nepýtal, takže mi príde dosť nemiestne, že svoju tlačovú správu postavili na mne," posťažovala sa azda aj oprávnene bývalá kráľovná detských sŕdc Dagmar Patrasová, ktorej sa dotklo, že je niekto označený za jej nástupcu. Žiaľ, svojím správaním sa už v šoubiznise v podstate sama odpísala.

Pre ženu

Najčítanejšie