Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Čuduje sa ešte niekto Patrasovej..? Slováček opäť TAKTO vyvádzal s vnadnou blondínkou!
Zdielať na

Čuduje sa ešte niekto Patrasovej..? Slováček opäť TAKTO vyvádzal s vnadnou blondínkou!

Archívna reportáž

Síce skočí po každej sukni, no popri manželke dokázal mať aj "stabilný" milenecký vzťah...

Posledné mesiace, najmä po tom, čo zistili dcére Felixa Slováčka (80) rakovinu, sa zdalo, že sa hormóny tohto starého záletníka upokojili. Vždy si rád užíval a netajil sa tým, čím ale trpela jeho manželka Dagmar Patrasová. Keď zo zúfalstva pila zrejme viac ako málo, začal dokonca rozmýšľať, že ju zbaví svojprávnosti. Čo si ale myslieť o jeho zdravom rozume, keď teraz opäť na jednom podujatí bez hanby obchytkával sexi blondínku a bolo jasné, že by jej zrejme nedokázal odolať.

​Na vnadnú podnikateľku Lenku Dragounovú si zrejme Felix Slováček obzvlášť potrpí. Neraz ho už aj v minulosti na spoločenských akciách zachytili fotografi, ako sa okolo nej krúti. Tentokrát sa im ho podarilo prichytiť na párty v kasíne. Obaja zjavne radi vymetajú všemožné spoločenské akcie, hoci Felix to zväčša spája aj s jeho vystúpením. Nemusí aspoň Dáde vysvetľovať dôvody a tiež ju ani neberie so sebou.

Blondína Lenka aj Felix však vždy tvrdia, že sú len dlhoroční kamaráti a nič viac medzi nimi nie je. V prípade Felixa, ktorý sa k nej však aj teraz na párty choval až príliš dôverne, keď jeho ruka neraz zablúdila až tam, kam ruky kamarátov rozhodne zájsť nemajú, pričom jeho pohľad naznačoval všeličo, sa o tom dá vážne pochybovať, fotky si môžete pozrieť TU. V jednej chvíli, keď si myslel, že ho zakrývajú okolití hostia, si dal tvár medzi jej prsia a Lenke to očividne neprekážalo. Na otázky eXtra.cz, čo si o tom myslieť, reagovali obaja opäť už obohranou pesničkou o kamarátstve.

Dragounová miluje večierky, hoci sama celebrita nie je:

Dragounová sa zverila, že sa s Felixom priatelí už 23 rokov. "Nikdy sa to nezmení. Poznám sa s Aničkou aj jeho synom. Len s Dádou sa nestýkam," tvrdila a dodala, že na ňu Felixova manželka žiarli. Ani nečudo, že je to tak, keď Felix nemá zábrany vyznať sa z obdivu k Lenke a správa sa tak, ako sa správa. "My sa poznáme strašne dlho. Sme len kamaráti. Ona vyzerá tak atraktívne, tak nás všetci spájajú, že spolu musíme skončiť v posteli. Nehovorím, že by som nebol rád, ale sme len kamaráti," vysvetľoval s jeho typickou úprimnosťou. Vôbec pritom nedbal, že sa to môže manželky, ktorá bola sama kedysi idolom mužov, dotknúť. "Dády sa musíte spýtať vy. Ja na to nechcem odpovedať," povedal Slováček stroho. Snáď sa jej ale ani netreba pýtať a Felix iste dobre vie, čo to s jej psychikou robí...

Najčítanejšie