Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Špekuláciám o príčine skonu 50-ročného herca je koniec! Potvrdil sa najsmutnejší scenár
Zdielať na

Špekuláciám o príčine skonu 50-ročného herca je koniec! Potvrdil sa najsmutnejší scenár

Zdroj: Instagram/AM

Bol ešte stále pomerne mladý, vyšportovaný, v dokonalej forme aj po zdravotnej stránke, zasnúbený, úspešný... Skon herca a modela Alexa Mussera (†50), keď sa zdal byť jeho život v rozkvete, všetkých šokoval. Nečudo, že sa rozbehli všemožné dohady, čo sa s ním asi tak mohlo stať. No len málokto tipoval, vzhľadom ku všetkým spomenutým okolnostiam, že za tým mohlo byť aj jeho vlastné rozhodnutie.

​Po rôznych dohadoch o príčine predčasného skonu herca Aleca Mussera, prišla šokujúca správa z úradu súdneho lekára v San Diegu, v ktorej bolo uvedené, že herec zomrel po rane z brokovnice, ktorú si sám spôsobil, píše Hollywood Reporter. Nie je pritom známe, že by mal problémy a nezanechal po sebe ani list na rozlúčku. Mnohí tomu preto odmietajú uveriť a  okolnosti jeho údajnej samovraždy považujú za nanajvýš podozrivé.

Keď prišla predminulý piatok ráno do kúpeľne domu herca Aleca Mussera jeho snúbenica Paige Press, našla ho ležať na zemi s prestrelenou hruďou. Okamžite mala zavolať na tiesňovú linku. Keď dorazili záchranári, už len konštatovali, že je mŕtvy. Až doteraz sa však mlčalo o príčine jeho smrti, a tak hneď vznikali dohady, či nepodľahol následkom covidu, o ktorom sa zmieňovala jeho snúbenica pred jeho skonom na sociálnej sieti.

Pripomeňte si Aleca v jeho asi najslávnejšej scéne:

Nečudo, že po nečakanej správe z úradu súdneho lekára o dôvode skonu herca, jeho fanúšikovia nechcú veriť, že by to mala byť samovražda. Zdá sa im byť podozrivé, že výstrel nezobudil vedľa v spálni spiacu Paige Press, aj to, že by sa sám strelil práve do hrude, čo je skutočne neobvyklé miesto, ale najmä to, že sa nenašiel ani list na rozlúčku od neho. Podľa slov jeho snúbenice sa "výnimočne staral o svoje telo a o to, čo do neho dá", a bol vraj pre ňu "ten najlepší snúbenec" a "láska jej života". Žiaľ, odpoveď na otázku, prečo a či vôbec to so životom vzdal, sa už zrejme nikto nikdy nedozvie. Azda to aspoň tuší jeho snúbenica, ktorej bolesť to ale aj tak nezmierni...

Najčítanejšie