Zatiahnuté
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Šokujúci skon vyšportovaného herca! Mal len 50 rokov, smútia za ním aj slávni kolegovia!
Zdielať na

Šokujúci skon vyšportovaného herca! Mal len 50 rokov, smútia za ním aj slávni kolegovia!

Zdroj: Instagram/AM

Do série smutných správ o nečakanom skone známych tvárí zo šoubiznisu pribudla ďalšia z kalifornského Del Mar. V piatok večer tam vo svojom dome zomrel vo veku iba 50 rokov známy herec Alec Musser. Oznámila to jeho snúbenica Paige Press bez toho, aby uviedla príčinu. O hercovi bolo známe, že má skvelú fyzickú kondíciu vďaka jeho životospráve a cvičeniu.

​Zronená Paige Press vyznala so smútkom nad stratou svojho zosnulého snúbenca Aleca Mussera. "RIP pre lásku môjho života. Moje srdce je také zlomené. Nikdy ťa neprestanem milovať," napísala k ich spoločnej fotke z vlaňajška. Podľa nej priam kypel zdravím. "Výnimočne sa staral o svoje telo a o to, čo do neho dá. Občas zjedol nejaké koláčiky, ale to bola tá najhoršia vec, akú som ho kedy videla robiť," zverila sa a bolo jasné na prvý pohľad, že Alec je v špičkovej kondícii. Venoval sa mnohým športom, ako je zjavné aj na jeho profile, aj na poslednom príspevku spred pár dní ešte surfoval.

Posledný Alecov príspevok, pribudlo pod ním mnoho kondolencií, aj vyznanie od snúbenice:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alec Musser (@alecmusser)

"Alec bol úžasný muž. Bol to najlepší snúbenec. Najlepší psí otec. Veľmi láskavý človek," vyzdvihla Press Mussera, s ktorým sa zasnúbila pred niečo vyše rokom a čoskoro mala byť svadba. Na jej smutnú správu zareagoval hneď jeho kolega z filmu Grown Ups, u nás uvedenej ako Dospeláci, Adam Sandler. "Miloval som tohto chlapa. Nemôžem uveriť, že je preč. Taký úžasný, vtipný dobrý človek. Myslím na neho a jeho rodinu a posielam všetku svoju lásku," vzdal mu hold, za čo mu Paige poďakovala.

Pripomeňte si Aleca v už priam legendárnej scéne:

Svoj príspevok pridala aj Salma Hayek, s ktorou si zahral v jeho azda najznámejšej scéne. "Bol taký láskavý profesionál. Jeho skorý odchod mi láme srdce. Cítim sa taká požehnaná, že som sa s ním mohla stretnúť. Úprimnú sústrasť jeho rodine a blízkym za túto veľkú stratu," napísala na sociálnej sieti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adam Sandler (@adamsandler)

Musser získal svoju prvú rolu v roku 2005 po tom, čo zvíťazil v reality show I Wanna Be a Soap Star. V telenovele Všetky moje deti si zahral Del Henryho. Presadil sa aj ako fitness model a pózoval pre GQ, Cosmopolitan, Men's Health, Speedo či Target, kde je vidieť, akú mal obdivuhodnú muskulatúru tela. Žiaľ, napriek dokonalému telu ho zdravie napokon zradilo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Najčítanejšie