Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Druhé bábo je na svete! Boučkovci vybrali kedysi obľúbené, dnes už ale ojedinelé meno!
Zdielať na

Druhé bábo je na svete! Boučkovci vybrali kedysi obľúbené, dnes už ale ojedinelé meno!

Archívne video

V júli počas filmového festivalu vo Varoch neuniklo fanúšikom Libora Boučka (43) bruško jeho manželky Gabriely (32). Moderátor najprv zahmlieval, potom však na Instagrame priznal, že ich druhé dieťa by malo prísť na svet ešte tento rok, alebo v roku 2024. To vraj nechajú na osud. A je už jasné, že bábo to stihlo práve na Silvestra a je to dievčatko.

​Večne zaneprázdnenému úspešnému moderátorovi Liborovi Boučkovi sa dlho nedarilo splodiť potomka. Stalo sa tak až krátko po jeho štyridsiatke s treťou manželkou Gabrielou, zrejme aj "vďaka" pandémii, keď mu ubudlo podľa jeho slov až 70 percent práce. V marci 2021 sa mu narodil syn Albert a Libor bol od šťastia celý bez seba. Rovnako nadšený je aj teraz, po narodení dcérky.

Tak, ako po narodení syna, napísal Libor Bouček aj k narodeniu dcéry dojemný príspevok svojom instagramovom profile. "Silvester pre mňa nemal veľmi význam. Taký deň, keď je zábava zrazu skoro povinná. Ale poviem vám, ten zmysel rozhodne existuje. Dokonca je to deň zázraku. Videl som ho na vlastné oči. A doteraz nie som schopný vystihnúť presne, aká sila to bola," s dojatím komentoval dvojnásobný otecko fotku s novorodenou dcérkou, ktorej rúčky pridŕžajú všetci Boučkovci, teda mama, otec, aj ich malý syn Albert. Dcérku pomenovali Beata, čo bolo veľmi populárne meno najmä v 60. až 80. rokoch minulého storočia, no dnes už je priam nevídané.

Pozrite si jeden z najnovších rozhovorov populárneho moderátora:

Šťastný otecko nezabudol vo svojom príspevku poďakovať zdravotníkom z pôrodnice, všetkým priateľom a rodine. Tá najväčšia vďaka ale patrila jeho manželke. "Ak niekomu ďakujem celkom a oddane, je to môj anjel, moja žena, mamička môjho syna, môj stredobod, moja odpoveď, najsilnejšia, jedinečná a tiež už mamička dcéry. Našich dvoch detí. To znie tak krásne. Ďakujem Ti, láska," verejne sa vyznal moderátor. Vzápätí mu prišlo veľa gratulácií, aj od známych osobností zo šoubiznisu, ako napríklad od Marty Jandovej, Ewy Farny, Aleny Šeredovej a mnohých ďalších.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Libor Bouček (@liborboucek)

Najčítanejšie